ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Να γιατί βγήκε πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός!


Όλα τα ρεκόρ σπάει ο Ολυμπιακός αποδεικνύοντας ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα (το 13ο στα τελευταία 15 χρόνια).

Με την εκτός έδρας νίκη του κόντρα στην ΑΕΛ για τη 15η αγωνιστική, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε το "5 στα 5" στην επαρχία (έχουν προηγηθεί τα "διπλά" σε Σέρρες, Ηράκλειο, Ξάνθη και Καβάλα) με συνολικά τέρματα 8-0!....


Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ηττηθεί τρεις φορές, δύο στην Αθήνα από ΠΑΟ,ΑΕΚ και μία στη Θεσσαλονίκη από Ηρακλή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν το απόλυτο στην έδρα τους με "7 στα 7". Επίσης εντυπωσιακό είναι το ότι δεν έχουν δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στους πρώτους 15 αγώνες!Το πιο γρήγορο γκολ που έχει δεχθεί ο  Ολυμπιακός στο εφετινό πρωτάθλημα, είναι από τον Τζιμπρίλ Σισέ στο 54ο λεπτό.

Σημαντικό στοιχείο είναι και το ότι ο Ολυμπιακός πετυχαίνει το πρώτο τέρμα από το 30ο μέχρι το 45ο λεπτό. Τη 2η αγωνιστική το είχε κάνει με τον Μέλμπεργκ στο 30΄, την 3η με τον Πάντελιτς στο 32΄,την 4η επίσης με τον Πάντελιτς στο 37΄, την 8η με τον Μιραλάς στο 37΄, την 9η επίσης με τον Βέλγο στο 34΄, την 11η και πάλι με τον Μιραλάς στο 37΄, την 13η με τον Φουστέρ στο 40΄, την 14η με τον Ατρόμητο και πάλι με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στο 33΄,και στην Λάρισα στο 35΄με αυτογκόλ του Κατσιαρού.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=24230

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου