ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τσάβι: «Ο Γκουαρντιόλα θα γραφτεί στην ιστορία, όχι ο Μουρίνιο»!

Ο Γκουαρντιόλα είναι αυτός του οποίου το όνομα θα γραφτεί στην ιστορία και όχι ο Μουρίνιο, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τσάβι. Ο Ισπανός μέσος υπερασπίστηκε την άποψή του δηλώνοντας ότι ο Γκουαρντιόλα σε αντίθεση με τον Μουρίνιο, έφερε καινοτομίες στο ποδόσφαιρο....


Τι κι αν ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε τρεις διαφορετικές χώρες και το Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες; O μέσος των «μπλαουγκράνα» δήλωσε ότι ο «Μόου» δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο στο ποδόσφαιρο και αυτο είναι που μετράει.

«Ο Μουρίνιο δεν θα περάσει στην ιστορία γιατί δεν έφερε τίποτα καινούριο, ενώ ο Γκουαρντιόλα ναι, θα περάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέσος της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό περιοδικό «GQ» και συμπλήρωσε:

«Ο Γκουαρντιόλα  ανανέωσε το ποδόσφαιρο και θα περάσει στην ιστορία. Ο Σάκι, ο Φέργκιουσον και ο Κρόιφ έφεραν επίσης κάτι καινούριο στο ποδόσφαιρο. Ο Μουρίνιο κερδίζει, αλλά δε φέρνει καινοτομίες».

O Iσπανός χαφ συνέχισε μάλιστα των πόλεμο των δηλώσεων μεταξύ του «Special One» και των ποδοσφαιριστών της Μπάρτσα δηλώνοντας:

«Δεν είναι σημαντικά για μένα αυτά που λέει ο Μουρίνιο. Το σημαντικό είναι όταν σφυρίζει ο διαιτητής».

O 30χρονος μέσος χαρακτήρισε άδικη τη διαδικασία της επιλογής για το βραβείο της χρυσής μπάλας. Σύμφωνα με τον Τσάβι θα έπρεπε να δίνεται ένα βραβείο για κάθε θέση.

«Η χρυσή μπάλα είναι ένα άδικο βραβείο. Θα έπρεπε να δίνεται ένα για κάθε θέση, γιατί με αυτή τη λογική ποιος είναι καλύτερος; O Βίγια ή ο Κασίγιας; Θα ήθελα πάντως να το δώσουν σε κάποιον Ισπανό», δήλωσε ο Καταλανός, ο οποίος όμως παραδέχτηκε πως «για μένα ο καλύτερος είναι ο Μέσι. Σε όλους τους τομείς είναι ο καλύτερος».

Οι Τσάβι, Μέσι και Ινιέστα διεκδικούν το βραβείο της χρυσής μπάλας. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη Ζυρίχη, στις 10 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους.

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου