ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Χιμένεθ: Ατρόμητος όπως λέμε... Ολυμπιακός

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί πριν τους αγώνες της ομάδας, αυτή την φορά όχι στα Σπάτα αλλά στο Holiday Inn της Αττικής Οδού, το απόγευμα του Σαββάτου (4/12), τόνισε ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να συνεχίσει το μίνι σερί που ξεκίνησε απέναντι στον Ολυμπιακό, ζητώντας από τους παίκτες του....
να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο (5/12, 15:00GR) με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισαν τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, δηλώνοντας ικανοποιημένος και παρατηρώντας βελτίωση, ενώ στάθηκε και στο κομμάτι των ανανεώσεων και των συμβολαίων που λήγουν. Τέλος, αινιγματικός εμφανίστηκε για το θέμα του Ροτέν, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην διοίκηση.


"Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε το σερί. Προερχόμαστε από δύο πολύ σηγμαντικές νίκες, αλλά είναι υποοχρέωση μας να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη και όχι να κάνουμε δύο-τρεις σποραδικές επιτυχίες. Πάντα πρέπει να κερδίζουμε, αλλά παίζει και ο αντίπαλος, γι' αυτό έρχονται και οι ήττες.Αυτό που μ,ε ενδιαφέρει είναι ηγ δουλειά π[ου κάνουμε εμείς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει αύριο", είπε αρχικά ο Χιμένεθ.

Ερωτηθείς για το ότι αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι παίκτες του έναν από τους προηγούμενους προπονητές, είπε: "Αυτό δεν το γνώριζα, μόλις πρόσφατα το πληροφορήθηκα, αλλά δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν και δεν ασχολούμαι. Τώρα με ενδιαφέρει μόνο η ΑΕΚ η ομάδα μου και μόνο αυτό με απασχολεί. Σέβομαι κάθε αντίπαλο, όπως θέλω να με σέβονται".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου η ΑΕΚ έκανε ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση: "Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Με τον Πανιώνιο κάναμε ένα πολύ κακό ματς, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες κιαι τελικά χάσαμε. Σίγουρα θα υπάρχουν και μέρες που δεν θα είματσε καλοί, έτσι είναι ο αθλητισμός, αλλά σημασία έχει να είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα.
Εξάλλου υπάρχουν φορές που μπορεί να κερδίσεις χωρίς να παίξεις καλά ή να παίξεις καλά και να χάσεις. Οπως και να έχει, συνήθως όταν παίζεις καλά, κερδίζεις. Το σημαντικό είναι να έχουμε σωστή νοοτροπία και συμπεριφορά και να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα και τονίδιο σεβασμό, ανεξαρτήτου μεγέθους. Ετσι λοιπόν, πρέπει να παίξουμε με τον Ατρόμητο σαν να παίζουμε με τον Ολυμπιακό και έτσι πρέπει να παίζουμε με όλους".

Σε ανύποπτο χρόνο είχε πει ότι θα δούμε την δική του ΑΕΚ.  

Για το τι βλέπουμε και το τι θα δούμε από εδώ και πέρα, είπε: "Οπως είχα πει, τον Δεκέμβριο θα είμαστε πολύ καλύτεροι, το ίδιο και τον Γενάρη και τον Φλεβάρη. Αυτό γίνεται μέσα από σκληρή δουλειά και προετοιμασία και κάποια άλλα εσωτερικά στοιχεία που δεν θέλουμε να τα βγάζουμε προς τα έξω. Η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς και υπάρχουν πολλοί παράμετροι που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς. Κυρίως στατιστικά στοιχεία. Τελειώματα φάσεων, κλεψίματα, κοψίματα κ.λ.π..
Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι βλέπω παίκτες να προσπαθούν και να βελτιώνονται, παίκτες που στο μέλλον θα είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Είχα αναφέρει τον Δεκέμβριο ως μήνα ορόσημο για την αγωνιστική μας βελτίωση και για άλλους λόγους. Αλλαγή προπονητικών εγκαταστάσεων, καλύτερη γνωριμία με την ομάδα και κάποιες εσωτερικές μεταγραφές. Αυτές είναι η επιστροφή του Σκόκο, του Λυμπερόπουλου, του Ντιόπ, του Γεωργέα και κάποιων άλλων που στερηθήκαμε τις υπηρεσίες τους το προηγούμενο διάστημα".

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, τόνισε: "Το πιο σημαντικό τώρα είναι ένα παιχνίδι που έχουμε σε λιγότερες από 20 ώρες και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. Δεν πρέπει να σταματάμε να δουλεύουμε και μέσα από συνεχή δουλειά να βελτιώσουμε το ρόστερ και να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό. Ξεκινήσαμε με την ανανέωση του Σκόκο, αλλά από εκεί και πέρα, επειδή είναι οικονομικό το θέμα, είναι απόφαση της διοίκησης. Εγώ έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, αλλά από εκεί και πέρα είμαι υποχρεωμένος να δουλέψω με όσους και όποιους έχω στην διάθεση μου και είμαι υπερήφανος γι' αυτούς".

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ζερόμ Ρότεν, που δοκιμάστηκε από την ΑΕΚ: "Ο Ροτέν είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει κάποια στοιχεία πραγματικά εξαιρετικά και τον ξέρω και προσωπικά, καθώς τον έχω αντιμετωπίσει όταν έπαιζε στην Ρέιντζερς. Εχει σπουδαίο βιογραφικό και εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μαζέψει αρκετές πληροφορίες γύρω από αυτόν. Θα μιλήσω με τον κ. Γκρέταρσον και θα μου δώσει κι αυτός τις δικές του πληροφορίες και από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης, για το αν υπάρχει η δυνατότητα και η ανάγκη να αποκτηθεί. Δεν θα σας πω αν είναι θετική η εισήγηση μου, γιατί δεν θέλω να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα. Με ενδιαφέρουν μόνο οι δικοί μου παίκτες, όπως ο Εντερ, ο Ντιόπ, ο Τζιμπούρ, ο Μπλάνκο και οι υπόλοιποι. Ο Ροτέν δεν είναι παίκτης της ΑΕΚ αυτή την στιγμή".

πηγη sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου