ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος ο Πατέρας: Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω! Τζίγγερ: Κάντε ό,τι θέλετε

Την οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση από την προεδρία του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Νικόλας Πατέρας μετά το Δ.Σ. της ΠΑΕ που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (17:30), επικαλούμενος ως λόγους τη μη ενότητα μεταξύ οπαδών, διοίκησης και μετόχων. «Με αυτές τις συνθήκες, δεν συντρέχει λόγος να συνεχίσω»...
τόνισε ο 46χρονος εφοπλιστής.Στις 18 Οκτωβρίου 2010, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με επίσημη ανακοίνωσή του έκανε λόγο για "αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναθηναϊκού", αναφερόμενος στην παραχώρηση των μετοχών του (χωρίς κόστος) στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα. Η έναρξη της "νέας εποχής" στα διοικητικά δρώμενα των "πρασίνων" πανηγυρίστηκε από το σύνολο του κόσμου των "πρασίνων", που έκαναν όνειρα για "μεγάλα πράγματα". Σχεδόν δύο μήνες μετά και... σαν να μην πέρασε μία μέρα. Το πρωί ο Ανδρέας Βγενόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ το απόγευμα ήταν η σειρά του Νικόλα Πατέρα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ.


Πάντως, από τα όσα διέρρευσαν από το Δ.Σ., ο Νικόλας Πατέρας βρήκε αρνητικούς τους υπόλοιπους μετόχους στο αίτημά του να γίνουν μεταγραφές με χρήματα των υπολοίπων μεγαλομετόχων στα υφιστάμενα ποσοστά μετοχικής σύνθεσης και εντός του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο είναι σε εξέλιξη από τις 17:30, θα ανακοινώσει την αποχώρησή του. Σύμφωνα με το πλάνο του Νικόλα Πατέρα, ο Παναθηναϊκός θα προχωρούσε τουλάχιστον με δύο δυνατές μεταγραφές ως το καλοκαίρι, οπότε και θα αναζητούσαν αγοραστή για το 25 % των μετοχών που διαθέτει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Δηλαδή, θα έπρεπε ο νυν μεγαλομέτοχος να χρηματοδοτήσει εκ νέου στο μεγαλύτερο ποσοστό την μεταγραφική δραστηριότητα των "πρασίνων", γεγονός που όχι μόνο δεν έγινε δεκτό από τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ, αλλά τους βρήκε και αντίθετους σε ότι έχει να κάνει με τη δική τους συμμετοχή. Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρότι στις προσωπικές του δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι δεν θα αναλάβει την διοίκηση, θα κληθεί να βρει εκ νέου λύση για την προεδρία της ΠΑΕ, καθώς δεν υπάρχει διάθεση από τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο να βγουν μπροστά... Ωστόσο, η οικογένεια Βαρδινογιάννη εξακολουθεί να έχει τα ηνία του συλλόγου στην κατοχή της και αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στις τάξεις της ομάδας.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=24156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου