ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΑΕΚ – Με Τζιμπούρ για τη «διπλή» αποστολή!

Στη Θεσσαλονίκη τον «αφήσαμε», στη Θεσσαλονίκη θα τον… ξαναβρούμε! Ο Ρέφικ Τζιμπούρ επιστρέφει στην αποστολή και λογικά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 13 Νοεμβρίου....


 Το πρόβλημα στον ώμο, λοιπόν, ξεπεράστηκε και ο Αλγερινός είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το «διπλό» και να πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή (εάν σκοντάψει στη Λάρισα ο Ολυμπιακός), αλλά και να ξεπεράσει τον αποκλεισμό-«χαστούκι» στην Ευρώπη από τη Ζενίτ.

Στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και φυσικά μέσα σε αυτή ήταν το όνομα του Τζιμπούρ, όχι όμως και αυτά των Γεωργέα και Μάκου, αφού αμφότεροι οι δύο παίκτες είναι τιμωρημένοι, αλλά και οι Έντερ, Πατσατζόγλου και Νταντόμο. Οι τελευταίοι έμειναν απ΄ έξω για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου