ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Με κεκτημένη ταχύτητα

Ο θρίαμβος στη Μαδρίτη έχει ανατρέψει τα δυσάρεστα δεδομένα μετά την ήττα στις Σέρρες και οι παίκτες των κιτρίνων είναι έτοιμοι να καταβάλουν και την αντίσταση του αξιόμαχου εκτός έδρας Αστέρα Τρίπολης....

 Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω τραυματισμών και τιμωριών ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή του ψυχολογία και το ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και μπροστά σε 20.000 φίλους του να επιστρέψει στις επιτυχίες στο Πρωτάθλημα. Σκοπός των κιτρίνων από εδώ και στο εξής είναι να κάνουν ένα σερί νικών ώστε να καλύψουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ένα μέρος από το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. Οι απουσίες των Μίσελ, Γκιάρο, Οριόλ, Νάφτι έχουν προβληματίσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ωστόσο ειδικά μετά τα όσα έχει δει ο Αργεντίνος τον τελευταίο μήνα με τα πολλά προβλήματα, έχει συνηθίσει.

Απρόοπτο με Κόκε

Τα απρόοπτα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε στην χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας. Μπορεί το πρόγραμμα να εμπεριείχε μόνο χαλάρωμα και στημένες φάσεις ωστόσο ο Σέρχιο Κόκε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μετά το τέλος του προγράμματος δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας ενόψει της σημερινής αναμέτρησης ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό το γεγονός να του στερήσει τη συμμετοχή του από την αρχή του αγώνα. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να παίξει βασικός τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κάρλος Ρουίζ. Σίγουρος μπορεί να θεωρηθεί για την ενδεκάδα ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Μενδρινός στ’ αριστερά

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή εκεί είναι που υπάρχουν τα περισσότερα ερωτηματικά. Σίγουρος μπορεί να θεωρηθεί μόνο ο Χαβίτο δεξιά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν φαβορί αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Αριστερά το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί για δεύτερο σερί ματς ο Μενδρινός. Θέση διεκδικεί και ο Πορτίγια αλλά οι πιθανότητες σαφώς και δεν είναι με το μέρος του. Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής τρεις παίκτες διεκδικούν επί ίσοις όροις δύο θέσεις. Φαβορί για να μείνει εκτός αρχικού σχήματος πάντως είναι ο Φατί. Οπότε μάλλον Πρίττας και Τόχα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ των κιτρίνων.

Μετρημένα κουκιά

Για την άμυνα δεν υπάρχει κανένα απολύτως ερωτηματικό γιατί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις. Μετρημένα κουκιά μετά τα προβλήματα τραυματισμού των Γκιάρο, Οριόλ και της τιμωρίας του Μίσελ. Ο Λαζαρίδης και Κουλουχέρης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Νέτο θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Βαγγέλη στο αριστερό. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται και πάλι ο Σηφάκης.

πηγη athlitikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου