ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΑΣ ΤΑ...ΚΑΛΛΗ ΜΑΣ!


Ποιος είδε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν τον φοβήθηκε στη χτεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος προπονητής των ερυθρόλευκων, μίλησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του, μόλις αντιλήφθηκε από τις μετρήσεις, πως δέκα από αυτούς (δεν τους κατονόμασε) έχουν παραπανίσια κιλά.

Είναι γνωστό πως σπάνια ο Βαλβέρδε εκρήγνυται στις προπονήσεις. Είναι όμως επαγγελματίας και απαιτεί το ίδιο και από τους παίχτες του, γι' αυτό και εξαγριώθηκε στη χθεσινή προπόνηση όταν αντιλήφθηκε πως 10 ποδοσφαιριστές του, έχουν παραπανίσια κιλά (από μισό έως και τρία)! Γι' αυτό το λόγο μάλιστα τους μάζεψε στο γυμναστήριο και τους είπε:  «Θέλω να είστε προσεκτικοί. Θέλω να προσέχετε. Ο Ολυμπιακός σας προσέχει και εσείς πρέπει να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να είστε προσεκτικοί στα πάντα. Στο τι τρώτε, στην εξωγηπεδική σας ζωή. Εγώ ξέρω από την προπόνηση ποιος είναι καλά και ποιος όχι. Είστε επαγγελματίες και αυτές οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές».
Ακόμα δεν έχουν γνωστά τα ονόματα των υπέρβαρων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε ο Βαλβέρδε τους κατονόμασε χτες. Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου