ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΚΩΦΙΔΗΣ!


Εδώ αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ένα κίνημα από πολίτες, οι οποίοι δεν επιθυμούν να πληρώνουν στα διόδια, επειδή τα θεωρούν παράνομα (εκτός από αυτά των Μαλγάρων έξω από τη Θεσσαλονίκη, του Ακτίου στην Πρέβεζα και του Πολύμυλου στην Κοζάνη ). Μέλος του κινήματος «δεν πληρώνω τα διόδια» λοιπόν, αποτελεί και ο παλαίμαχος άσσος του Ηρακλή, του Άρη και του Ολυμπιακού, Σάββας Κωφίδης....



Ο Κωφίδης λοιπόν, πριν από λίγες μέρες ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατοικεί μόνιμα, στη Λάρισα προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία ενός αγαπημένου του συγκροτήματος (Lizzy Borden). Στη διαδρομή όμως, δεν πλήρωσε το αντίτιμο σε κανένα από τα διόδια που συνάντησε, ούτε καν σε αυτό των Μαλγάρων που θεωρείται νόμιμο, διατρανώνοντας από τη μια την αντίθεσή του στην ύπαρξη των διοδίων και από την άλλη, τη στήριξή του στο κίνημα «δεν πληρώνω τα διόδια». Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως ο ίδιος όποτε χρειάστηκε κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άνοιξε τη μπάρα, για να περάσει. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πως στο αυτοκίνητό του, ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, άκουγε Heavy Metal, που είναι και το αγαπημένο του μουσικό είδος, ενώ παρέδωσε και μαθήματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, αφού κάθε φορά που επέστρεφε από το άνοιγμα της μπάρας, φορούσε πάντα τη ζώνη του.
Ο «επαναστάτης» παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στο sportday.gr σχετικά με το θέμα. «Καλλιτέχνες από κάθε χώρο οι οποίοι ασπάζονται τα όσα έχει πει ο Τσε Γκεβάρα, κάνουν κινήσεις, που δηλώνουν την αντίδρασή τους σχετικά με θέματα, που χειρίζεται λανθασμένα το κάθε κράτος, σε αυτούς ανήκω και εγώ! Είμαι ένας άνθρωπος, που δεν ανέχεται να πληρώνει χαράτσι σε μία κοινωνία, που θέλει να λέγεται δημοκρατική. Δεν δέχομαι να τοποθετούν μπάρες μπροστά μου. Σ’ αυτούς τους δρόμους που έχει χυθεί αίμα, καλούμαστε να πληρώσουμε διόδια. Οι δρόμοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και συν τοις άλλοις τους χρησιμοποιούν για να πλουτίζουν ιδιωτικές εταιρίες, καθώς λίγους σταθμούς διοδίων διαχειρίζεται το κράτος».
Σωστός ο Σάββας σε όσα είπε! Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε και ο Κωφίδης. Ας γίνουμε και εμείς μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» τα διόδια. Εξάλλου είναι γεγονός, πως στους άθλιους ελληνικούς δρόμους, δεν υπάρχει λόγος να πληρώνουμε για να κυκλοφορούμε ελεύθερα.  Ευτυχείτε!!

Δείτε το βίντεο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου