ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ FIFA!


H Ρωσία και το Κατάρ είναι οι εκλεκτές της FIFA για τη διοργάνωση του Μουντιάλ το 2018 και τον 2022 αντίστοιχα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως το Κατάρ είναι η πρώτη χώρα από τη Μέση Ανατολή, στην οποία θα διεξαχθεί το παγκόσμιο κύπελλο....



Ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Ζεπ Μπλάτερ δήλωσε σχετικά με την ανάληψη του Μουντιάλ από τη Ρωσία και το Κατάρ. «Πάμε σε καινούργιους τόπους. Ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχε διεξαχθεί στην Ρωσία (2018) και στην ανατολική Ευρώπη, ούτε στη Μέση Ανατολή (Κατάρ, 2022). Ο αραβικός κόσμος περίμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε νιώθω πολύ ευτυχισμένος πρόεδρος, όταν μιλάμε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου».
Φυσικά οι εκπρόσωποι και των δύο χωρών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της FIFA. Από την πλευρά της Ρωσίας, ο πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, τόνισε πως θα μεταβεί άμεσα στη Ζυρίχη για να παρουσιάσει το πλάνο της χώρας για την διεξαγωγή του Μουντιάλ, ενώ από την πλευρά του Κατάρ,  Σεϊχης Μοχάμεντ μπιν Χαμάντ Αλ-Τανί, o oποίος ήταν επικεφαλής της υποψηφιότητας της χώρας, έδωσε στους ανθρώπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας την υπόσχεση, πως θα τους κάνει υπερήφανους. Εξάλλου στο Κατάρ, ετοιμάζονται να κατασκευάσουν γήπεδο σε τεχνητό νησί για τις ανάγκες του Μουντιάλ. Φανταστείτε τι θα δουν τα μάτια μας...Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου