ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ατρόμητος: Προβάδισμα για τους "8"

Ο Ατρόμητος απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε στο Περιστέρι του Διαγόρα Ρόδου με 2-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 6η φάση της διοργάνωσης. Τα γκολ της ομάδας των δυτικών προαστίων σημείωσαν οι Περόνε (40΄) και Καμαρά (78΄). Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο "σμαραγδένιο νησί", στις 3 Φεβρουαρίου....


Η ομάδα της Ρόδου είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ από νωρίς, όταν στο 8ο λεπτό ο Σαμπού υπέπεσε σε πέναλτι επί του Γεωργίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταραχούλσκι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μιχαηλίδη. Στο 32΄ ακυρώθηκε, ως οφ σάιντ, γκολ του Σαλαμαστράκη σε φάση που χαρακτηρίζεται ως "οριακή", για να κάνει το 1-0 ο Περόνε στο 40ο λεπτό με σουτ, ύστερα από σέντρα του Νάστου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος, με τον Μπρίτο στο 47΄ (σουτ άουτ), για να "απαντήσει" ο Διαγόρας με τον Ταραχούλσκι στο 53΄: ο Αγκιρίμπα σέντραρε και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στην επόμενη καλή ευκαιρία τους, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καμαρά στο 78΄, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μπρίτο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκοράροντας για δεύτερο συνεχή αγώνα, καθώς είχε προηγηθεί το γκολ εναντίον της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαμπού, Ολιβέιρα, Περόνε, Σαρμιέντο - Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα, Πλάτανος

Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαμπού, Ολιβέιρα, Δάρλας (74΄ Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Φαβάλι (68΄ Τάτος), Σαρμιέντο, Καμαρά, Μπρίτο, Περόνε (67΄ Αναστασάκος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (84΄ Φράγκος), Γεωργίου, Αγκιρίμπα (74΄ Γκούτμαν), Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

πηγη sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου