ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.


Τι 'χες ΑΕΚ, τι 'χα πάντα! Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι και απέναντι σε μία Κέρκυρα στημένη με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, η ΑΕΚ δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Ίσμαελ Μπλάνκο, δε μπόρεσε όμως να βρει δίχτυα και μπήκε στο 2011 με το...αριστερό....



Η ΑΕΚ που είδαμε σήμερα στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ απλά, η γνωστή φετινή ΑΕΚ. Μια ομάδα χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, με ξεκάθαρη αδυναμία στην ανάπτυξη και μια ομάδα στην οποία με τίποτα δεν ταιριάζει το 4-2-3-1, στο οποίο επιμένει ο Χιμένεθ, παρόλο που βλέπει πως δεν τραβάει! Παράλληλα, φάνηκε για μία ακόμη φορά η έλλειψη ποιότητας από την Ένωση. Ο Χιμένεθ είπε πως χρειάζεται τρεις μεταγραφές σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για να βελτιώσει την ομάδα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πως, δε φτάνουν τρεις!

Και το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ πλέον, είναι στην επίθεση, αφού μετά το επεισόδιο Τζιμπούρ-Χιμένεθ και την επικείμενη αποχώρηση του πρώτου, ο Ισπανός προπονητής έχει στη διάθεσή του μόνο ένα σέντερ φορ, τον Μπλάνκο δηλαδή. Φάνηκε αυτό άλλωστε και σήμερα, αφού όταν ο Χιμένεθ θέλησε να κάνει μια αλλαγή στη θέση του επιθετικού έβαλε τον μικρό τον, Αμντουραχμάνι, ο οποίος και έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι λοιπόν, η Ένωση έμεινε στο 0-0 μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας. Και το γεγονός πως η Κέρκυρα παρατάχθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο κάτω από τη μεσαία γραμμή, παίζοντας αντιποδόσφαιρο και με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει το "Χ", δεν αποτελεί δικαιολογία για την ΑΕΚ, η οποία ναι μεν απείλησε σε κάποιες φάσεις κυρίως με τον Μπλάνκο, αλλά από τη μια η αστοχία του Αργεντινού επιθετικού σε κάποιες περιπτώσεις και από την άλλη ο πολύ καλός Κωνσταντόπουλος, της στέρησαν τη δυνατότητα να ξεκινήσει με νίκη το 2011...Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου