ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: Τα είπε με Μήτρογλου, τα λέει με Βεντούρη

Το ραντεβού ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Μήτρογλου ολοκληρώθηκε, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να του εξηγεί πως πρέπει να παίξει σ' άλλη ομάδα δανεικός, ενώ αυτή την στιγμή μιλάει με τον Γεράσιμο Βεντούρη....


Ένα ένα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους Πειραιώτες παίρνουν τον δρόμο τους, με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" νωρίς το απόγευμα συναντήθηκε με τον Κώστα Μήτρογλου και συζήτησαν για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήγησε στον "πιστολέρο" πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός σ' άλλη ομάδα για ένα εξάμηνο, δίχως βέβαια να φωτογραφίζει τον Πανιώνιο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, αφού όπως γνωρίζουν άπαντες ο Κώστας Μήτρογλου προορίζεται για Νέα Σμύρνη.

Αυτή την ώρα μάλιστα, όπως σας είχαμε γράψει από την Κυριακή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ραντεβού με τον Γεράσιμο Βεντούρη, προκειμένου να συζητήσουν για τις περιπτώσεις του Μανιάτη και του Κουμορτζί.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, θέλει να κλείσει θετικά τις δύο περιπτώσεις που σας προαναφέραμε και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένα απ' τα έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο Μανιάτης είναι και με τα... δύο πόδια στο μεγάλο Λιμάνι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπενάρντ Κουμορτζί. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού των δύο ανδρών, όμως είναι φανερό πως το έδαφος είναι πρόσφορο για συμφωνία.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου