ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κούπερ: Θα δώσουμε απαντήσεις

Έκτορ Ραούλ Κούπερ διαβεβαίωσε μέσω των δηλώσεών του ότι ο Άρης θα επιδείξει ανάλογο πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτό που παρουσίασε στο Europa League, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα....


Η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενεί δήλωση του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος τόνισε συγκεκριμένα:


«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά. Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι δύσκολο. Παίζουμε εντός έδρας, αλλά απέναντί μας έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε τους 3 βαθμούς και μόνο με αυτή την σκέψη πρέπει να κατεβούμε στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου όλοι μας ατομικά, αλλά και ως ομάδα, νιώθουμε ότι έχουμε ένα χρέος, γιατί ενώ στο Europa League κάνουμε μία πολύ καλή πορεία, δεν παρουσιάζουμε το ανάλογο καλό πρόσωπο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι λοιπόν, οφείλουμε να δώσουμε τις απαντήσεις μας, αν και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και λόγω των ελλείψεων που έχουμε, με δεδομένες τις απουσίες από τραυματισμούς. Μοναδικός μας στόχος όμως είναι οι 3 βαθμοί και για αυτούς θα πρέπει να παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».

Στα αγωνιστικά με τις γνωστές απουσίες θα υποδεχτεί ο Άρης την Καβάλα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Ο Κούπερ ωστόσο αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Σηφάκη, παρά το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας ταλαιπωρείται από πυρετό.

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η προετοιμασία των «κίτρινων» για το παιχνίδι της Τρίτης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τόχα, Τσέζαρεκ, Αγτζίδης, ο τιμωρημένος Βανγκέλι και οι Ναφτί, Πορτίγια, Μπουγαίδης, Παπαζαχαρίας και Ρονάλντο. Η συμμετοχή του Σηφάκη θα αποφασιστεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή λίγο πριν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Φατί, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Μενδρινός, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Κόκε, Ρουίζ, Οικονομόπουλος και Κατίδης.

πηγη sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου