ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...


Θα ακούει Ελλάδα και θα τρέχει ο πρώην πλέον προπονητής της Λάρισας, Γιορν Άντερσεν, αφού όπως φαίνεται από σημερινές του δηλώσεις σε γερμανικά μέσα Μ.Μ.Ε, όχι μόνο δεν στεναχωρήθηκε με την αποχώρησή του από την ΑΕΛ αλλά ανακουφίστηκε κιόλας. Τονίζει μάλιστα χαρακτηριστικά πως «για τα επόμενα 20 χρόνια δε θα ξαναδουλέψω στην Ελλάδα»....

Αρχικά λοιπόν, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, αναφέρθηκε στην ομάδα που μέχρι πριν λίγες μέρες προπονούσε. «Λένε πως η Λάρισα είναι σοβαρό κλαμπ. Αυτό ισχύει μόνο για τον πρόεδρό».

Στη συνέχεια όμως, έδωσε το στίγμα του για όλα όσα έζησε στην ολιγοήμερη παραμονή του στην Ελλάδα και τη γεύση που πήρε από το ελληνικό πρωτάθλημα. «Αυτά που συνέβησαν σε αυτές τις τρεις εβδομάδες, ήταν απίθανα. Συνέβησαν τόσα πολλά και εργαζόμασταν τόσο σκληρά. Μετά από αυτό είμαι ανακουφισμένος που έφυγα από εκεί και εγγυώμαι πως για τα επόμενα 20 χρόνια δε θα ξαναδουλέψω στην Ελλάδα».

Παράλληλα αναφερόμενος στο περιστατικό με την «πολιορκία» του λεωφορείου της ΑΕΛ, που έλαβε χώρα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, δήλωσε χαρακτηριστικά. «Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως φοβήθηκα. Μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι, χούλιγκανς έσπασαν το λεωφορείο μας»!

Σίγουρα ο Νορβηγός προπονητής δεν έχει αποκομίσει και τις καλύτερες εμπειρίες από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού γνώρισε από πρώτο χέρι την έλλειψη υπομονής που χαρακτηρίζει τους Έλληνες φιλάθλους αλλά και τους περισσότερους παράγοντες των ελληνικών ομάδων. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως απολύθηκε από τη Λάρισα μόλις 23 μέρες μετά την πρόσληψή του, ενώ στην προηγούμενη θητεία του σε ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη, είχε συμπληρώσει λίγους μόνο μήνες παρουσίας στην Ελλάδα και δεν έχει καθοδηγήσει την ομάδα του Χρήστου Πανόπουλου σε κανένα επίσημο ματς!..Ευτυχείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου