ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αμφίβολος ο Τοροσίδης!

Ο Βασίλης Τοροσίδης ταλαιπωρείται από ίωση, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί την Πέμπτη (10/2) με την υπολοιπη ομάδα και η συμμετοχή του στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αρη (12/2, 19:30 NS1) είναι αμφίβολη!....

Ο Ελληνας διεθνής μπακ εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του.

Αν η κατάστασή του δεν βελτιωθεί, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και βασικό "εργαλείο" στα σχέδια του Ερνέστου Βαλβέρδε (ειδικά για τη δεξιά πλευρά), θα είναι σημαντική απώλεια για τους "ερυθρόλευκους" σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην "κούρσα" για την εξασφάλιση του φετινού τίτλου πρωταθλήματος.

Σίγουρα, πάντως, ο Ισπανός τεχνικος του Ολυμπιακού θα περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή τον Βασίλη Τοροσίδη, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.
Αν ο Τοροσίδης, αποκλειστεί, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι η λύση που θα επιλέξει ο Βαλβέρδε για τη θέση του δεξιού μπακ στον αγώνα με τον Άρη.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αφού έλαβε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (10\2) και έτσι θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Άρη, το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επίσης, ο Μόϊσες Ουρτάδο ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Παρόμοιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ποτουρίδης.
Επίσης, στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ντένις Ρόμενταλ, του οποίου η πτήση από τη Δανία (όπου είχε βρεθεί για τον αγώνα Δανίας-Αγγλίας) είχε καθυστέρηση.

Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με την προπόνηση που θα γίνει στις 14:30.

* Μετά την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε επρόκειτο να παραθέσει γεύμα στο τεχνικό τιμ της ομάδας για τα γενέθλιά του.

πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου