ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Σώθηκε» η Κέρκυρα, έμπλεξε ο Αστέρας!

 Χάρη σε τέρματα των Επστάιν(67’-πεν) και Καλαντζή(75’) η Κέρκυρα επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και αποσπάστηκε για τα καλά από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δεν πραγματοποίησαν ιδιαίτερως κακή εμφάνιση οι Αρκάδες, ωστόσο πλήρωσαν το γεγονός πως δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.....
Με δέκα παίκτες έπαιξαν για παραπάνω από 20 λεπτά οι Φαίακες, καθώς ο Ιωάννου στη φάση που κέρδισε το πέναλτι –και για κάποιο λόγο που γνωρίζει μόνο ο διαιτητής Κωνσταντινέας-αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Μετά-και- από αυτή την αποτυχία, ο Αστέρας έμπλεξε σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία.
Το ματς:
Το σημερινό παιχνίδι ήταν do or die για τον Αστέρα, κάτι που φάνηκε να κατανοούν και οι παίκτες του. Οι τελευταίοι, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και περιόρισαν στο 1/3 του γηπέδου τους φιλοξενούμενους.
Με τον Μπαστία να κάνει ένα μεστό ματς και να ανταποκρίνεται άψογα τόσο στα αμυντικά όσο και στα δημιουργικά του καθήκοντα η Τρίπολη κυριάρχησε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για τα καρέ του Ντίμι Κωνσταντόπουλου.
Το κακό για τους γηπεδούχους ήταν πως υστέρησαν σημαντικά στην τελική προσπάθεια. Τόσο ο Ουντότζι(16’) όσο και ο Μπαστία(56’) σπατάλησαν κλασικές ευκαιρίες από αυτές που λέμε πως «δεν χάνονται».   Έτσι, η Κέρκυρα  απέκτησε το δικαίωμα να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα σε κάποια κόντρα ή κάποιο στημένο.
Κάπως έτσι, φτάσαμε στη φάση που έκρινε τον αγώνα. Στο 66’ ο Ιωάννου έφυγε στην κόντρα επίθεση, ανατράπηκε από τον Ντεγκρά και ο Κωνσταντινέας έδειξε την άσπρη βούλα. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο έδειξε και την δεύτερη κίτρινη στο «θύμα», Ιωάννου! Ο τελευταίος αποχώρησε προς τα αποδυτήρια φανερά εκνευρισμένος.
Ο αναβρασμός που δημιουργήθηκε προς στιγμήν δεν επηρέασε πάντως τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα. Το 0-1 έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων που με περίσιο πάθος και θέληση κράτησαν μακριά από την περιοχή τους τους Αρκάδες.
Κατάφεραν μάλιστα, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα. Στο 75’, ο νεοεισελθών Χαμπλ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα τροφοδότησε σωστά τον Καλαντζή και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ ζευγάρωσε τα γκολ της ομάδας του.
Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού και  οι έσχατες  προσπάθειες των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη να γυρίσουν το ματς δεν τελεσφόρησαν.
Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Μαρσέλο (71' Φρανκού), Καρέρα (46' Φορτούνης), Ουντότζι (64' Ροτζέριο), Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου.

Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Λαδάκης, Αργυόπουλος, Τσαμπούρης.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Μακρής (74' Χαμπλ), Επστάιν (81' Τσίγκας), Στολτίδης, Γραμμόζης, Ιωάννου, Μαζνόφ (58' Καλατζής).

Στον πάγκο οι: Σιαράβας, Δ. Ιωάννου, Φλαβίνιο, Ρίκκα.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

πηγη derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου