ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το γλέντι του Ολυμπιακού στον Ρέμο (video)

Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό έστειλε τον Ολυμπιακό από το ... Καραϊσκάκη στο κέντρο που εμφανιζεται ο Αντώνης Ρέμος, με τους "ερυθρόλευκους" να το ρίχνουν έξω, τον Κομινάκη να τραγουδά τη "Θάλασσα του Πειραιά" και τον Κούλη Δουρέκα να χορεύει πάνω στα τραπέζια....


Οι Μιραλάς, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μοδέστο βρέθηκαν στο πλευρό του πιο... έμπειρου Ραούλ Μπράβο και απέδειξαν ότι εκτός από άξιοι συμπαίκτες εντός αγωνιστικού χώρου είναι καλοί παρτενέρ και στη διασκέδαση.

Την παράσταση έκλεψαν οι Κούλης Δουρέκας και Σωκράτης Κομινάκης, με τον πρώτο να ανεβαίνει στα τραπέζια και τον δεύτερο να τραγουδά τη "Θάλασσα του Πειραιά".
Από τους πρώτους στο νυχτερινό κέντρο πήγε ο Ευάγγελος Μαρινάκης, μαζί με τον Σωκράτη Κομινάκη, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Βασίλης Γκαγκάτζης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ριέρα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μώραλης, ενώ τελευταίος έφτασε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έγινε δέκτης συγχαρητηρίων από θαμώνες του κέντρου.

Η διάθεση τόσο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, όσο των συνεργατών και των παικτών χτύπησαν... κόκκινο, καθώς ο στόχος του πρωταθλήματος βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επίτευξή του. Τις ιδιαίτερες ικανότητες τους στο χορό έδειξαν οι Μώραλης, Ριέρα και Δουρέκας, αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Κομινάκης με την ερμηνεία του στο τραγούδι "Η θάλασσα του Πειραιά" απέσπασε τη θετική κριτική του καθόλα αρμόδιου, Αντώνη Ρέμου.

Ο Τζεμπούρ έδειχνε να απολαμβάνει το πρώτο του γλέντι με τον Ολυμπιακό, καθώς οι συμπαίκτες του τού έβαλαν γύρω από το λαιμό τη σημαία του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να χαίρεται τη βραδιά. Αργότερα χορεύτριες του μαγαζιού έβαλαν στο σταντ του Dj τη σημαία με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο, δίνοντας στη βραδιά ακόμη πιο ... ολυμπιακό χρώμα.

Το RedPlanet.gr βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο στη Λεωφόρο Συγγρού και σας μεταφέρει videos με το γλέντι των "ερυθρόλευκων":





Ο Κούλης Δουρέκας στα... τραπέζια



Το τραγούδι του Σωκράτη Κομινάκη...


πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου