ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τους ζήτησαν "νίκη και Τσάμπιονς Λιγκ"!

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στην αποστολή της ΑΕΚ 40 περίπου φίλοι της ομάδας στο Βόλο. Μόλις το πούλμαν έφτασε στο ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τους “κιτρινόμαυρους” πριν το αυριανό (Κυριακή, 20:30) κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι ποδοσφαιριστές με έκπληξη.....
είδαν τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα και να ζητούν τη νίκη που θα φέρει την ομάδα κοντά στο στόχο της κορυφής στα πλέι οφ.

 Ήταν μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως κατήφεια που όμως δείχνει να ολοκληρώνεται ιδανικά για την ΑΕΚ. Εκεί που όλοι τους είχαν “ξεγραμμένους”, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ κατάφεραν πρώτα να σηκώσουν το κύπελλο Ελλάδας και τώρα να πρωταγωνιστήσουν στα πλέι οφ. Και παρόλο που η ήττα στην Τούμπα έδωσε τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται με τους τρεις βαθμούς στο Βόλο, η ΑΕΚ να ξαναπιάσει κορυφή και να κρατάει αυτή την πρωτιά στα χέρια της.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Μανόλο Χιμένεθ έχει... πονοκέφαλο αφού οι απουσίες δεν είναι και λίγες με τη συμμετοχή του Μίτσελ να κρίνεται αμφίβολη. Ο Μπλάνκο έμεινε στην Αθήνα, ενώ επιστρατεύτηκε μέχρι και ο Ντρίπιτς.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου