ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Μεταγραφικό… ντελίριο

Οσο πλησιάζει η έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τόσο θα αρχίζει να… φουντώνει η ονοματολογία στις ομάδες της Superleague. Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά την κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΚ. Στο προσκήνιο τη Δευτέρα (16/05) και τα ονόματα των...
Ζόλταν Σέλεζι του Ολυμπιακού Βόλου και Κοστίν Λαζάρ της Ραπίντ Βουκουρεστίου, που προστίθενται σε αυτά των Φαμπιάν Χιμτσίνσκι, Δημήτρη Ανάκογλου και Γιώργου Γεωργιάδη.

 «Κλείνει στην ΑΕΚ ο Χιμτσίνσκι»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 17χρονο Ρουμάνο επιθετικό της Αλμπα Ιούλια, Φαμπιάν Χιμτσίνσκι, είναι δεδομένο. Ομως, τη Δευτέρα (16/05) η υπόθεση προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να μιλάει σε ελληνική ιστοσελίδα και να αποκαλύπτει πρόταση της Ενωσης για απόκτησή του.

«Δεν ενδιαφέρεται απλά. Το ενδιαφέρον υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα, πήρε και επίσημη μορφή αφού η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση ύψους 160.000 ευρώ για την αγορά του. Η ελληνική ομάδα απέστειλε εγγράφως την πρότασή της και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει μέχρι στιγμής. Έχουμε προτάσεις και από ιταλικές ομάδες όμως υπολείπονται αυτής της ΑΕΚ ενώ μας έχει ενημερώσει και η Λιλ ότι θα κινηθεί επίσημα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (18/06)», δήλωσε στο «gazzetta.gr» ο Σεβερίν Μποχουί.

Επίσης, ο μάνατζερ του Χιμτσίνσκι τονίζει ότι ο πελάτης του θα ήθελε να αγωνιστεί στον Δικέφαλο, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, ενώ εξηγεί πως είναι σημαντικό γι’ αυτόν να συνεργαστεί με έναν πετυχημένο προπονητή όπως ο Μανόλο Χιμένεθ. Οσον αφορά άλλο ενδιαφέρον από τη χώρα μας, ο Μπαχουί δηλώνει: «Στην Ελλάδα τον είχαμε προτείνει και στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αλλά από εκεί δεν είχαμε καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Αν δεν υπάρξει κάποια μεγαλύτερη πρόταση, η ΑΕΚ θα αποκτήσει τον Φαμπιάν».

«Καψούρα» με τα Λιοντάρια


Στο «κιτρινόμαυρο στόχαστρο» εξακολουθούν να βρίσκονται οι Δημήτρης Ανακογλου και Γιώργος Γεωργιάδης, με δημοσιεύματα της Δευτέρας (16/05) να κάνουν λόγο περί πρότασης της ΑΕΚ στον Πανσερραϊκό για απόκτησή τους μετά τη λήξη των πλέι οφ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη προσφορά στον Πέτρο Θεοδωρίδη, θα αφορά και τους δύο. Κοινώς, να τους αποκτήσει «πακέτο».

Το δεδομένο είναι ότι, τόσο η επιθυμία της Ενωσης, όσο και των ίδιων των παικτών, είναι να υπάρξει μεταξύ τους συνεργασία. Δεν πέρασαν και πολλές ώρες, άλλωστε, από τις δηλώσεις του Ανάκογλου, με τις οποίες έλεγε πως «η ΑΕΚ είναι καλή προοπτική για μένα». Οσο για τον Γεωργιάδη, εάν τον Ιανουάριο δεν υπήρξε η… σθεναρή αντίσταση του προέδρου του Πανσερραϊκού, ο παίκτης θα φορούσε ήδη τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

«Σέλεζι για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Τα ονόματα που ακούγονται για την ΑΕΚ δεν σταματούν εκεί. Δημοσίευμα από την Οθυγγαρία και συγκεκριμένα από την «Topfuci.hu», αναφέρει πως η Ενωση μαζί με τον ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο «μάτι» τον Ζόλταν Σέλεζι, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κείμενο πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα πιο κάτω, λέγοντας πως οι δύο Δικέφαλοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους κίνηση για να τον αποκτήσουν, ωστόσο δεν τα έχουν βρει στα λεφτά με την ομάδα της Μαγνησίας. Επιπλέον -σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα- ο ίδιος ο παίκτης νιώθει περήφανος που το όνομα του περιλαμβάνεται στη λίστα δύο τόσο μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ενδιαφέρον και για Λαζάρ»


Η ονοματολογία από τη Ρουμανία δεν τελειώνει εκεί. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fotbal-romania.ro» αναφέρει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αμυντικό μέσο της Ραπίντ Βουκουρεστίου, Κοστίν Λαζάρ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ βρίσκεται στα υπ’ όψιν της Ενωσης.

πηγη exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου