ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σαρμπίνι, Ντιαρά, Λάζαρος... και Μανωλάς

Μετά τους Φράνκο Κοστάντσο, Ιβάν Μαρκάνο και τον «κλεισμένο», Χαβίτο, στον Ολυμπιακό προχωρούν για τις υπόλοιπες μεταγραφικές τους κινήσεις. Και αυτές, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη, θα...
τρέξουν από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Προτεραιότητα αποτελεί ο Κάρλος Σάντσες, ωστόσο εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Και επανέρχεται στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον για δύο Έλληνες άσους. Απομακρύνεται, λόγω μάνατζερ, ο Νέλσον Βαλντέζ.

 Η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με τα δεδομένα να είναι γνωστά: Έχει γίνει πρόταση στη Βαλενσιέν, ύψους 2,5 εκ. ευρώ και περιμένουν άμεσα την απάντηση της γαλλικής ομάδας, η οποία πάντως ζήτησε παράταση. Οι Γάλλοι μέχρι και χθες το βράδυ ήταν κάθετοι και επέμειναν στα 4 εκατ. ευρώ, έχοντας πρόθεση να κατεβούν μέχρι τα 3,6 εκατ. Από εκεί και πέρα πάντως εξετάζονται και άλλοι παίκτες για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Και ένα από τα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα είναι και αυτό του Ανάς Σαρμπίνι. Ο 24χρονος διεθνής Κροάτης άσος αγωνίζεται από το 2009 στη Χάιντουκ, αριθμώντας 36 συμμετοχές και 8 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ριέκα το 2005 (73 συμμετοχές, 28 γκολ). Αξίζει να σημειωθεί πως από τους συμπατριώτες του χαρακτηρίζεται ήδη ως ο «νέος Μπόμπαν».

Από εκεί και πέρα «ζεστό» παραμένει και το ενδιαφέρον για τον Μαχαμαντού Ντιάρα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον 20χρονο διεθνή Αφρικανό άσο, ο οποίος αποχωρεί από τη Μονακό μετά τον υποβιβασμό του γνωστού συλλόγου στη δεύτερη κατηγορία. Πάντα στο προσκήνιο και ο Μουντάρι.

Από την εγχώρια αγορά, οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού είναι οι Φορτούνης, Τάτος, αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος, Μανωλάς. Για τους δύο πρώτους τηρείται στάση αναμονής ενώ για τους δύο δεύτερους, οι Πειραιώτες περιμένουν για να «κτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή για την απόκτηση τους.

Τόσο ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, όσο και ο αμυντικός της ΑΕΚ, βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο προς το παρών δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο. Άλλωστε και οι δύο έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Για τον Μανωλά, στην περίπτωση που απαντήσει αρνητικά στην Ένωση και δεν προχωρήσει η περίπτωση του Παπασταθόπουλου, αναμένεται να γίνει σίγουρα κίνηση. Ο Χριστοδουλόπουλος... ψάχνεται και για το εξωτερικό, με ομάδες από την Ιταλία δείχνουν ενδιαφέρον.

«Πάγωσε» του Βαλντέζ

«Παγώνει» για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Νέλσον Βαλντέζ, την ίδια ώρα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αναφέρει πως δεν «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικού. Οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά ακούνε και διαβάζουν διάφορα για τον διεθνή Παραγουανό άσο, ωστόσο κανείς εκ των μάνατζερ του δεν δίνει κάποια σαφή απάντηση. Παράλληλα, δεν επιθυμούν να μπουν σε πλειστηριασμό για την απόκτηση του (οι μάνατζερ εμφανίζουν αρκετές ομάδες ως υποψήφιες) και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον για τον παίκτη θα αποσυρθεί.


*** Σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή της Παρτιζάν, Λιούμπομιρ Φέισα. Η ιστοσελίδα pressonline.rs αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος είναι 22 ετών, κατάγεται από την Σερβία και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

πηγη sportnet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου