ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ισόβια και υποβιβασμός ομάδων για τα στημένα!

Ποινές που φτάνουν στην ισόβια κάθειρξη αντιμετωπίζουν όσοι καταδικαστούν, με τις ομάδες τους να φλερτάρουν με τον υποβιβασμό! Πρόβλημα και για τους "ευρωπαίους".....
 

Το ερώτημα που εύλογα βασανίζει τον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, είναι η τιμωρία που θα υποστούν όσοι από τους εμπλεκόμενους καταδικαστούν.

Οι ποινές λοιπόν που αναμένεται να αντιμετωπίσουν απλά... σοκάρουν, αφού φτάνουν στη μεγαλύτερη όσων αφορά τα φυσικά πρόσωπα (ισόβια), αγγίζοντας φυσικά και τις ομάδες τους.
Τα αδικήματα λοιπόν με τα οποία αναμένεται να κατηγορηθούν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις ποινές που έχουν να αντιμετωπίσουν να ξεκινούν από τα 5 έτη φυλάκισης.

Ωστόσο αν καταδικαστούν για απάτη εις βάρος του Δημοσίου (συγκεκριμένα εις βάρος του ΟΠΑΠ), τότε ο πέλεκυς αναμένεται να είναι βαρύς, καθώς προβλέπεται μέχρι και η ποινή της ισόβιας κάθειρξης!

Υποβιβασμός για τις ομάδες!

Τα άτομα όμως που θα καταδικαστούν, αναμένεται να πάρουν στο λαιμό τους και τους συλλόγους τους. Η τιμωρία των ομάδων στις οποίες θα βρεθούν φυσικά πρόσωπα που θα καταδικαστούν, φτάνει μέχρι και τον υποβιβασμό τους στην αμέσως επόμενη κατηγορία στην οποία ανήκουν!

Σε περίπτωση δε που μία ομάδα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τότε θα γνωρίσει και τον αποκλεισμό από αυτές.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου