ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πλησιάζουν Χοσέ Κάρλος-Κάλα, τελειώνει του Μπέλεκ

Ολοένα και πιο κοντά στην ΑΕΚ, βρίσκονται οι Χοσέ Κάρλος και Κάλα, από τη Σεβίλλη, όπως διαρρέεται από τον Ισπανικό τύπο, την στιγμή που η περίπτωση του Μπέλεκ θεωρείται ήδη τελειωμένη υπόθεση και απομένει το τυπικό μέρος.....
 «Οι πρώτες συζητήσεις ήταν σε πολύ θετικό κλίμα και αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να κλείσει οριστικά η τελική συμφωνία. Ο Κάλα αναμένεται να πάει στην ΑΕΚ ως δανεικός, ενώ ο Χοσέ Κάρλος με μεταγραφή.

Στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού είναι δεδομένο ότι θα παραχωρηθεί με δανεισμό, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος», γράφει η Ισπανική Αbcdesevilla.

Πρόκειται για προσωπικές εισηγήσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην διοίκηση ενώ όλα δείχνουν πως ο Ισπανός τεχνικός θα υπολογίζει σε λίγες μέρες ως παίκτη του, τον Στιβ Μπέλεκ.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ να καλύπτει ένα μέρος (κοντά στα 100.000 ευρώ) του συμβολαίου του αλλά το θέμα «κολλάει» στον αριθμό των συμμετοχών του, καθώς η Ουντινέζε απαιτεί να συμπληρώσει μίνιμουν 20 συμμετοχές, μια περίπτωση που δεν συμφέρει τους «κιτρινόμαυρους», αφού έτσι θα επιβαρυνθούν με ρήτρα.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου