ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ Ζιλμπέρτο»

Ανακοίνωση για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι αναφέρουν ότι περιμένουν ξανά τον Βραζιλιάνο άσο να τους επισκεφθεί μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του, ενώ τονίζει ότι θα μείνει για πάντα φυλακισμένος στην σκέψη των φίλων του Παναθηναϊκού....

 Η ανακοίνωση:

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, Ζιλμπέρτο!

Με αφορμή την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Γκρέμιο, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εύχεται σ’ έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα ελληνικής ομάδας κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανεκτίμητη αγωνιστική του προσφορά στον Παναθηναϊκό και η διαρκής επίδειξη ήθους και επαγγελματισμού σε κάθε στιγμή της τριετούς παρουσίας του στη χώρα μας θα τον κρατήσουν για πάντα «φυλακισμένο» στη σκέψη ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων.

Θεωρούμε τιμή για την οικογένεια του Παναθηναϊκού και για το ελληνικό ποδόσφαιρο το γεγονός ότι η ήδη συμφωνημένη μελλοντική συνεργασία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Ζιλμπέρτο θα τον φέρει μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστή ξανά κοντά μας.

Η μόνη εκκρεμότητα που άφησε επιστρέφοντας στην πατρίδα του (και η οποία σύντομα θα διευθετηθεί) ήταν να μας ενημερώσει για την καταλληλότερη για τον ίδιο χρονική περίοδο ώστε να επανέλθει στην Ελλάδα και να τιμηθεί από τον Παναθηναϊκό όπως πραγματικά του αξίζει.

Σ’ ευχαριστούμε Ζιλμπέρτο!

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου