ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

«Όποιος δεν θέλει, να πάει στο καλό»!

Ξεκάθαρα μηνύματα με πολλούς αποδέχτες έστειλε ο Βασίλης Δημητριάδης από την Κομοτηνή, όπου και μίλησε σε εκδήλωση των «Supporters». Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα προς παίκτες, τονίζοντας «αν κάποιος δεν θέλει να μείνει, να πάει στο καλό» και αντιπάλους σχολιάζοντας....
«όποιος δεν μας σέβεται θα μας βρίσκει μπροστά του», ενώ έκανε άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας.

Ο Βασίλης Δημητριάδης πήρε το λόγο μετά τους Σταύρο Αδαμίδη και Μάκη Κασνακίδη και στην αρχική του τοποθέτηση ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ ανταγωνίζεται μόνο τους «αιωνίους», ενώ έστειλε και μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές με τους οποίος φαίνεται να υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες.

«Είμαστε απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτοί οι δύο είναι οι αντίπαλοι μας. Κανείς άλλος. Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν. Η προσωπολατρία πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Όποιος δεν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ να πάει στο καλό», δήλωσε από μικροφώνου ο κ. Δημητριάδης, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα στις μοναδικές ομάδες με τις οποίες υπήρξε πρόβλημα, σχολιάζοντας:

«Φέτος προσπάθησαν να μας πειράξουν. Οι δύο ομάδες που λένε ότι έχουν παράπονα από την ΑΕΚ είναι οι δύο ομάδες με το ίδιο σήμα. Ο Ολυμπιακός και ο άλλος Ολυμπιακός, του Βόλου. Ακόμη το λένε οι πρόεδροι τους».

Τέλος, ο τιμ μάνατζερ της «Ένωσης» έκανε κάλεσμα στον κόσμο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις μετέτρεψε το «κρύο» ΟΑΚΑ σε πραγματική έδρα:

«Η παιδική χαρά έχει τελειώσει στο ΟΑΚΑ. Είναι δύσκολο γήπεδο, αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε έδρα. Αυτοί κάνουν παρέλαση με τον Παναθηναϊκό. Δεν κάνουν παρελάσεις πια στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ όμως. Ο πρόεδρος καλά κάνει και βγάζει ανακοίνωση για όποιον πειράζει την ΑΕΚ. εμείς ποτέ δεν θα πούμε βάλτε αυτόν τον παρατηρητή. Αυτό κάνει ο Ολυμπιακός. Όταν χάνουμε δίκαια, θα λέμε συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι. Όποιος δεν μας σέβεται θα μας βρίσκει μπροστά του. Η δύναμη της ΑΕΚ πάντα ήταν η Βόρεια Ελλάδα».

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου