ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επιμένει για Βαλβέρδε η Μπιλμπάο!

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν, αυτός όμως δεν εμποδίζει τον υποψήφιο πρόεδρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσού Ουρουτία να επιμένει πως ο «διαλεκτός» του για την τεχνική ηγεσία της βασκικής ομάδας είναι ο 47χρόνος προπονητής των «ερυθρόλευκων»....


Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Marca» η οποία μάλιστα τονίζει πως ο Βαλβέρδε έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό που του επιτρέπει να φύγει από τον Πειραιά εάν έχει πρόταση από σύλλογο της Πριμέρα Ντιβισιόν.
 
Ο Ουρουτία είναι ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία της Μπιλμπάο και προκειμένου να «κερδίσει» ψήφους έριξε στο τραπέζι το όνομα του Βαλβέρδε που έκανε μεγάλη καριέρα στα «λιοντάρια» σαν παίκτης (1990-96) και στην συνέχεια κάθισε στον πάγκο της (2001-2005).

Η «Marca» αναφέρει πως ο Ουρουτία συναντήθηκε με το «μυρμήγκι» ώστε να ανιχνεύσει τις προθέσεις του για το μέλλον. Ο Ουρουτία διαβεβαίωσε τον Βαλβέρδε πως έχει φιλόδοξα πλάνα για την Μπιλμπάο και πως με την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία θα κερδίσει στις εκλογές.

Βέβαια ο Βαλβέρδε έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε να παραμείνει στον Ολυμπιακό (η Marca γράφει πως ενεργοποίησε την ρήτρα ανανέωσης στο συμβόλαιο του) ώστε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο Champions League της νέας περιόδου. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα, δεν αποκλείεται να συμπεριέλαβε στο συμβόλαιο του ρήτρα αποδέσμευσης από τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που του γίνει πρόταση από ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν.

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου