ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Κούγιας: "Πέφτω από τα σύννεφα για Παπακώστα"

'Eκπληκτος από την πιθανή εμπλοκή του προπονητή Γιάννη Παπακώστα στην  υπόθεση των στημένων αγώνων δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι αν γίνει κι αυτό, θα βάλει πωλητήριο στην Παναχαϊκή.....


Οι δηλώσεις Κούγια στον "Sentra"

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος
"Δεν φημίζομαι για την έλλειψη αισθημάτων και την αμετροέπεια".

Για την ποινική δίωξη που επίκειται για παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ
"Είναι γνωστό σε μένα. Έχω δώσει καταθέσεις. Για το θέμα του μεγάλου παράγοντα, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος είναι. Στην Ελλάδα όλοι μεγάλοι παράγοντες είναι. Κάποιοι έχασαν τον έλεγχο κι ένιωσαν παντοδύναμοι. Είναι θέμα προσωπικότητας. Ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη ότι τουλάχιστον δυο από τους μεγάλους παράγοντες του ποδοσφαίρου είχαν στενή επαφή με τον Αχιλλέα Μπέο. Κανείς παράγοντας με το μέγεθός του δεν έχει ανάγκη έναν Μπέο ή έναν Τσακογιάννη. Ο κύριος Μπέος και η παρέα του ένιωσαν ότι έχουν ισχυρή προστασία. Πριν 2 μέρες πήγα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του έδωσα στοιχεία για την υπόθεση. Αυτή η οργάνωση είχε προδιαγράψει την τύχη μου ως παράγοντα και την τύχη της Παναχαϊκής".

Για το αν φοβάται
"Ποιος δεν φοβάται; Τα τελευταία χρόνια που βρέθηκα μπροστά τους με λιώσανε. Με τους διαιτητές τους μου κόβανε ένα ένα κομμάτι. Οι δικηγόροι τους τους έλεγαν να μην με υπολογίζουν. Εδώ και 35 χρόνια είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμάται από τα δικαστήρια και δεν έχω κάνει πίσω ποτέ".

Για το αν πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού λόγω της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου
"Δεν έχει σημασία πότε βγήκε μια υπόθεση. Είμαστε στην χειρότερη στιγμή μετά τον εμφύλιο. Τι σχέση έχουν τα πολιτικά προβλήματα στην Ελλάδα με αυτή την υπόθεση; Ακόμη και σε έξι μήνες να έβγαινε δεν θα ήταν κορυφαίο γεγονός; Είναι κωμικό να τα συνδυάζουν".

Για τα όσα συνέβαιναν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής
"Υπάρχουν ομάδες από αυτές που εμπλέκονται που έκοβαν ελάχιστα εισιτήρια και όπως πχ ο Αγροτικός Αστέρας έπαιξαν τα περισσότερα ματς χωρίς οπαδούς. Με τα Γιάννινα χάσαμε δυο φορές την άνοδο με ένα βαθμό. Όπως αποδεικνύεται μας "έστησαν". Όταν τα έλεγα με κοροϊδεύανε. Όλοι δημοσιογράφοι στην Πάτρα έγραφαν ότι είμαι αποτυχημένος παράγοντας. Μετά έβγαινε και ο κύριος Μπέος και με λοιδορούσε".

Για το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση
"Η κυρία Παπανδρέου έκανε το καθήκον της. Υπάρχει πάνω από την κυρία Παπανδρέου, μια άλλη κυρία, η Ελένη Ράικου. Η έμπνευσή της να κάνει την υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος ήταν ότι πιο επιτυχημένο για να νιώσει ο πολίτης ότι όλα ερευνούνται".

Για το όνομα του Γιάννη Παπακώστα
"Πέφτω από τα σύννεφα. Αν γίνει και αυτό θα βάλω πωλητήριο στην Παναχαϊκή".

Για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Αχιλλέα Μπέο
"Μπορούν να επισύρουν ποινή μέχρι και ισόβια".

Για τις ποινές που προβλέπονται βάση των κατηγοριών
"Από πλευράς αθλητικής δικαιοσύνης δεν υπάρχει παραγραφή. Τα ποινικά αδικήματα, διαγράφονται σε βάθος 15 χρόνων. Προσωρινά κρατούμενος μπορεί να μείνει κάποιος μέχρι και 18 μήνες. Αν γίνει σύντομα η δίκη και ολοκληρωθεί πριν το 18μηνο οι κατηγορούμενοι αν κριθούν ένοχοι".

πηγη nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου