ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Για το «μπαμ» με Ντιέγκο

Τη δική του απάντηση, μέσω των μεταγραφών, θέλει να δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε πως δεν τον... αγγίζουν τα όσα γράφονται και ακούγονται γι’ αυτόν και συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν. Και επιθυμία του είναι ......
να πραγματοποιήσει ένα μεταγραφικό «μπαμ», με τον... φευγάτο από τη Βόλφσμπουργκ, Ντιέγκο να ακούγεται ολοένα και περισσότερο ως υποψήφιος να μετακομίσει στο Λιμάνι.


Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων», όπως αναφέρουν και οι συνεργάτες του, έχει εκνευριστεί ιδιαίτερα με την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, στην οποία εμπλέκεται (σύμφωνα με τη δικογραφία). Και θέλει να αποδείξει πως δεν είναι έτσι και θέλει να... ξεσπάσει μέσω των μεταγραφών. Και αυτό που αναφέρεται είναι πως θέλει να κάνει μια πολύ ηχηρή μεταγραφή.

Και εδώ κάπου μπαίνει το όνομα του Ντιέγκο, το οποίο ακούγεται κατά καιρούς ως υποψήφιο για τους «ερυθρολεύκους». Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος δεν θα συνεχίσει στη Βόλφσμπουργκ και στον Ολυμπιακό ψάχνουν... φόρμουλα για να μπορέσουν να τον φέρουν στην Ελλάδα. Η περίπτωση του είναι δύσκολη, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια.

Τι αναφέρει ο ίδιος ο παίκτης για το μέλλον του; «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νέα όσον αφορά το μέλλον μου. Η Μποταφόγκο ενδιαφέρεται για μένα, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα. Θέλω αν γυρίσω πίσω στη Βραζιλία, ώστε να είμαι κοντά και στην εθνική. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα για αποφάσεις, αλλά σύντομα θα ξέρουμε», δήλωσε στη “Globoesporte”.

Ο Σάντσες και οι Έλληνες

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες. Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στη Βαλενσιέν (η τελική πρόταση) για την απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού μέσου το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και περιμένουν την απάντηση του γαλλικού συλλόγου. Και υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση.

Όπως υποστηρίζουν «κύκλοι» των «ερυθρόλευκων» η μεταγραφή του Κολομβιανού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς οι Γάλλοι θα απαντήσουν θετικά, από την στιγμή που δεν έχουν καμία πρόταση στα χέρια τους για τον παίκτη.

Από την ελληνική αγορά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει τους Ανάκογλου και Τάτο. Και αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις, με την περίπτωση του διεθνή Έλληνα μέσου του Πανσερραϊκού να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Παράλληλα, εξελίξεις θα υπάρξουν και στο θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να φέρεται να βρίσκεται ψηλότερα στις επιλογές.

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου