ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Αλήθειες και ψέματα για τον Φράνκο Κοστάνσο

Ο Αργεντινός γκολκίπερ, είναι ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας για την θέση no1 και είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πράγματι πολύ κοντά σε συμφωνία. Άλλο όμως το ρεπορτάζ και άλλο τι μεταφέρει ο ίδιος...

Σύμφωνα λοιπόν με το RedPlanet.gr, ο 30χρονος πορτιέρο τονίζει στο κοντινό του περιβάλλον πως οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό είναι σε πολύ καλό σημείο και οι πιθανότητες να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" είναι με το μέρος του.

Ο Κοστάνσο, δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά την φανέλα της Βασιλείας και αυτό το γνωρίζουν άπαντες και απλά αυτό που απομένει, είναι να δούμε το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός πάντως τον έχει ψηλά στην λίστα και δεν αποκλείεται να τον κάνει δικό του.

Άλλωστε και ο ίδιος, εμφανίζεται άκρως κολακευμένος και θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά και έτσι ο... γάμος, είναι πολύ πιθανόν να πετύχει. Αυτό επιβεβαιώνει και ο ίδιος....

Αντίθετα, ο Αργεντινός πορτιέρο, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου