ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Τζουντ: "Δεν είναι αποκλειστικό θέμα του Τζιμπρίλ"

Μετά τα όσα αποκάλυψε για το πάρτι της Παρασκευής στο twitter που έχει η Τζουντ Σισέ τοποθετήθηκε και στο θέμα αποχώρησης του Γάλλου επιθετικού. "Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες... " είπε και ανέφερε πως δεν είναι θέμα αποκλειστικά του συζύγου της.....



Για μια ακόμα φορά το... γραφείο Τύπου του Τζιμπρίλ Σισέ, η σύζυγός του αποκάλυψε τι γίνεται με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γάλλου σταρ από τον Παναθηναϊκό.

Η γυναίκα του αρχηγού του "τριφυλλιού" που έχει καθημερινή και συνεχή ασχολία με το διαδίκτυο και συνομιλεί με φίλους του συλλόγου ήταν και πάλι αποκαλυπτική με τις προθέσεις του Γάλλου στράικερ.

"Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός από αυτό του συλλόγου της Ρώμης" είπε αρχικά αποκαλύπτοντας πως ναι μεν υπάρχει θέμα με τον ιταλικό σύλλογο αλλά έδειξε ότι δεν είναι ο μόνος και κάτι άλλο φαίνεται να υπάρχει στα σκαριά.

"Η απόφαση να φύγει ή να μείνει δεν είναι αποκλειστικό θέμα του Τζιμπρίλ, αλλά εξαρτάται και από την ομάδα του.

Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού!" τόνισε παράλληλα δείχνοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωση μετακίνησης του Γάλλου επιθετικού.

πηγη sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου