ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Συμβολική κατάληψη στην Τούμπα

Δεκατρείς σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους το βράδυ της Παρασκευής (8/7), μπλοκάρουν κάθε μεταγραφική κίνηση στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο, ενώ προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της Τούμπας.....

Κατάληψη στην Τούμπα από δεκατρείς συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ, που υπογράφουν ανακοίνωση με την οποία καλούν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη σε άμεση ολοκλήρωση του ελέγχου της ΠΑΕ. Ως τότε, όπως λέει η ανακοίνωση, δεν πρέπει να προχωρήσει καμία κίνηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

"Μέχρι τότε απαγορεύουμε την αποδέσμευση ή πώληση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, επειδή καμιά δικαιολογία περί οικονομικού αδιεξόδου δεν μπορεί να γίνει πιστευτή από εμάς. Όποιος τολμήσει να υπογράψει θα θεωρηθεί προδότης των ονείρων μας και πρέπει άμεσα να υποβάλλει την παραίτηση του. Μεγαλομέτοχος της ομάδας μας είναι ο κόσμος και κουμάντο κάνει μόνο αυτός", αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ άρχισαν να μαζεύονται στην έδρα του "Δικεφάλου" λίγο μετά τις 23:00, ενώ στις 23:30 ήταν περίπου 100 άτομα.

Εξηγήσεις Ζαγοράκη-Βρύζα στους οργανωμένους

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας έχουν ολονύκτια συζήτηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων. Οι δύο άνδρες μετέβησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μετά από αίτημα των οπαδών και δίνουν εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΠΑΕ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Παρών και ο Γιώργος Φαρλαλής. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δίνει απαντήσεις για όλα τα "καυτά" ζητήματα της ΠΑΕ (άνοιγμα στα οικονομικά, κινήσεις για αποδεσμεύσεις κ.α.), ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των συζητήσεων.

Δεσμεύσεις Κατσαρή

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, με γραπτή δήλωσή του απάντησε θετικά στο αίτημα των συνδέσμων για πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση των οπαδών του "Δικεφάλου" για τον έλεγχο που διενεργείται στα οικονομικά της ΠΑΕ.

Με γραπτή του δήλωση ο κ. Κατσαρής τονίζει τα εξής: "Ο έλεγχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την επιτροπή διαφάνειας του ΑΣ ΠΑΟΚ είναι κοινή επιταγή, είναι μονόδρομος. Ως πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ διαβεβαιώνω τους πάντες, ότι η διαδικασία του ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχωράει κανονικά (ακόμη και σήμερα) και θα ολοκληρωθεί συντομότατα. Δεσμεύομαι προσωπικά να το γνωστοποιήσω επίσημα στον κόσμο του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων:

"Κ. Θανάση Κατσαρή ως πρόεδρος του Α.Σ. και θεματοφύλακας των συμφερόντων του ΠΑΟΚ εχεις την ευθύνη να φέρεις εις πέρας άμεσα τον έλεγχο που έχει οριστεί ως προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επειδή πολλά ακούγονται και η μπόχα κοντεύει να μας πνίξει απαιτούμε ως οπαδοί και ως μέτοχοι την πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Αν διαπιστωθεί δυστυχώς ότι λείπει έστω και 1 ευρώ αδικαιολόγητα από τα ταμεία της ΠΑΕ τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να προβεί ο Α.Σ. σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.

Αν δεν διαπιστωθεί τίποτα μεμπτό τότε θα πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία που συντελείται αυτές τις ημέρες ως προς το πρόσωπο των διοικούντων της ΠΑΕ.

Μέχρι τότε απαγορεύουμε την αποδέσμευση ή πώληση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, επειδή καμία δικαιολογία περί οικονομικού αδιεξόδου δεν μπορεί να γίνει πιστευτή από εμάς.

Όποιος τολμήσει να υπογράψει θα θεωρηθεί προδότης των ονείρων μας και πρέπει άμεσα να υποβάλλει την παραίτηση του. Μεγαλομέτοχος της ομάδας μας είναι ο κόσμος και κουμάντο κάνει μονό αυτός.

Υ.Γ.: Προχωρούμε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΠΕΡΑΝ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΛΕΜΜΥ, CLUB ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Β.Ε.Μ., ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΟΡΕΙΩΝ, ΚΟΖΑΝΗ".

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου