ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

«Κιτρίνισε» ο Καπετάνος

Στην απογευματινή προπόνηση του Άρη παρευρέθηκε το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων», Κώστας Καπετάνος. Μια από τις μεταγραφικές επιθυμίες του Σάκη Τσιώλη υλοποιήθηκε, αφού ο 27χρονος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και τέθηκε άμεση στην διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού.....
 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Αρη. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι θετικό για μένα ότι συναντώ στον Αρη τον Σάκη Τσιώλη με τον οποίο είχα μία πολύ καλή συνεργασία στον Βόλο. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και να δώσουμε στον κόσμο του Αρη τις χαρές που περιμένει. Πλέον μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς μέσου Κώστα Καπετάνου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 27/10/1984, έχει ύψος 1.76 και είναι 76 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη το 2000 για να πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή το 2003 με την φανέλα του οποίου είχε 68 συμμετοχές και 6 γκολ ως το 2007 όταν και μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Έμεινε για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Ν. Σμύρνης έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα (14 συμμετοχές και 2 γκολ). Για ένα εξάμηνο πέρασε από τον Πανθρακικό (8 συμμετοχές). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή τον Σάκη Τσιώλη είχε 46 συμμετοχές και 8 γκολ. Συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει 171 συμμετοχές και 19 γκολ. Eίναι 5 φορές διεθνής με την εθνική U21 και έχει πετύχει κι ένα γκολ».

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου