ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στηρίζουν τη Φενέρ οι οπαδοί της Γαλατά!

Φαίνεται απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό και ενδεχομένως απολύτως υγιές από σκεπτόμενους ανθρώπους που ναι μεν υποστηρίζουν κάποια ομάδα, αλλά αγαπούν ταυτόχρονα και το ποδόσφαιρο αναγνωρίζοντας πως η πρόοδος της δικής τους ομάδας και η σημασία της νίκης εξαρτάται άμεσα και από τη δυναμική της αντιπάλου....

Προς τι όλος αυτός ο πρόλογος; Η απάντηση βρίσκεται στους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ που έγιναν «ένα» μ' αυτούς της Φενέρμπαχτσε και ζήτησαν να μην υποβιβαστούν τα «καναρίνια» σε περίπτωση που ο πρόεδρος τους, Αζίζ Γιλντιρίμ κριθεί ένοχος στην υπόθεση των στημένων αγώνων που συγκλονίζει τη γειτονική μας χώρα.

Αν τρίβετε τα μάτια σας γι' αυτό που διαβάζετε, σταματήστε το... Διότι είναι πέρα για πέρα αληθινό... Οπαδοί των δυο «αιωνίων» αντιπάλων στην Τουρκία ένωσαν τις φωνές τους και τόνισαν πως σ' αυτή την υπόθεση δεν πρέπει να την πληρώσουν οι ομάδες και η ιστορία αυτών, αλλά τα πρόσωπα που ευθύνονται με τη φωτογραφία των οπαδών των δυο ομάδων δίπλα-δίπλα στην περιοχή Ντουζτσέ, όπου προετοιμάζεται η Φενέρμπαχτσε να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οπαδοί, λοιπόν, των δυο ομάδων φορώντας εμφανίσεις κάθονταν δίπλα-δίπλα και σήκωναν πλακάτ συμπαράστασης όχι για τον Γιλντιρίμ, αλλά για το σύλλογο. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ έσπευδαν να βγάλουν φωτογραφίες με τον σταρ της Φενέρ, Αλεξ και τον προπονητή, Αϊκούτ Κοτζαμάν με τον πρόεδρο των σκλυροπυρηνικών οπαδών της «Τσιμ Μπομ Μπομ» στην εν λόγω περιοχή, τον Σελμάν Τουτκούν να κάνει μία δήλωση-απόδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

«Δεν θέλουμε να παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα αγωνίζεται η Φενέρμπαχτσε», είπε χαρακτηριστικά ο Τουτκούν και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα από το αν είμαστε αντίπαλοι εντός αγωνιστικού χώρου, σε τέτοιες καταστάσεις είμαστε δίπλα. Δεν γίνεται να παίξουμε σε ένα πρωτάθλημα, όπου θα απουσιάζουν οι μεγάλοι μας αντίπαλοι, όπως είναι η Μπεσίκτας, η Τράμπζονσπορ και η Φενέρμπαχτσε».

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου