ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Γύρω γύρω όλοι, από τον Βιτ...όλο!

«Σκληρό πόκερ»... Και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξή του για να προχωρήσει τη μεταγραφή του Βιτόλο.
Ο Ισπανός μέσος, στη συνάντηση που είχε αργά χθες το βράδυ με τον Ζήση Βρύζα, επέμενε στη θέση του να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πίσω αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό.....

Ο Βιτόλο ζητάει να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα (περίπου 480.000 ευρώ) και κρατάει σθεναρή στάση με απώτερο σκοπό να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από τα χρήματα που του οφείλονται. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ, βλέποντας πως ο παίχτης είναι ανένδοτος, κάνει το δικό του «παιχνίδι» για να μη δώσει όλα αυτά τα χρήματα. Και κάπου εκεί στη μέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος -τουλάχιστον όπως φαίνονταν τα πράγματα χθες, αργά το βράδυ- το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει.

Αλλά και αυτό όχι για πολύ, αφού οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν άμεσα τα μεταγραφικά και κυρίως τις υποθέσεις του αμυντικού μέσου και του επιθετικού. Βέβαια ο Βιτόλο εξακολουθεί να προβάρει τα «πράσινα» και μόλις μείνει ελεύθερος -σε εύλογο χρονικό διάστημα- θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της μεταγραφής, αποσπώντας την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προτείνουν (έναντι 700.000 ευρώ ετησίως).

Αλλωστε η απόκτηση του Βιτόλο προσθέτει στο ρόστερ του ΠΑΟ μια αξιόπιστη λύση για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, ενώ έτσι προχωρά με επιτυχία το μεταγραφικό του πλάνο στο οποίο αναφέρονται ονόματα παιχτών που είναι ελεύθεροι ή θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Μαζί με το όνομα του Βιτόλο, ο Φερέιρα έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για ακόμη τρεις παίχτες με τους οποίους η διοίκηση ξεκίνησε τις επαφές και όλοι στον ΠΑΟ είναι αισιόδοξοι πως το προσεχές δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του επιθετικού και ενός δεξιού πλάγιου μέσου.

Πάντως η μεταγραφή του Βιτόλο δεν επηρεάζει τον Σιμάο, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι έτοιμος να γίνει βασικός στο 4-3-3 του Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όμως, είναι απαιτητικός και ήδη ξεκίνησε τα «γκάζια» χθες στους παίχτες του, διακόπτοντας αρκετές φορές το πρόγραμμα για παρατηρήσεις, ενώ από την ένταση της προπόνησης υπήρξαν μικροτραυματισμοί, με τους Σεϊταρίδη, Σιμάο, Λεοντίου, Κλέιτον να νιώθουν ενοχλήσεις, ενώ ο Καραγκούνης έκανε ράμματα στα χείλη.

Τις μεταγραφικές εξελίξεις αναμένουν με αγωνία και οι οπαδοί της ομάδας, με αυτούς του «Φορέα» να καλούν με ανακοίνωσή τους τους μεγαλομετόχους να παραμερίσουν τους «εγωισμούς τους». Ομως αφήνουν υπονοούμενα για την προ πολυμετοχικότητας διοίκηση: «Ηταν σχεδόν σίγουρο ότι το ''παλιό σύστημα'' θα έβαζε τρικλοποδιές στη νέα κατάσταση. Οι νέοι μέτοχοι δεν περίμεναν τον ''πόλεμο'';».

πηγη ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου