ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Πρόταση Μπόλτον για Σισέ

«Σφήνα» στη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο θέλει να μπει η Μπόλτον, όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα.Σύμφωνα, λοιπόν, με το blog “eyefootball.com”, η ομάδα του Όουεν Κόιλ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση πέντε εκατομμυρίων λιρών (5.5 εκατ. ευρώ περίπου) για τον Γάλλο επιθετικό, ώστε να αντικαταστήσει τον Γιόχαν Ελμάντερ....


Αναλυτικά όσα γράφει το αγγλικό δημοσίευμα:

«Η Μπόλτον σκέφτεται να κάνει πρόταση 5 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, μπαίνοντας "σφήνα" στη μεταγραφή του Γάλλου στη Λάτσιο. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, εξετάζεται ως αντικαταστάτης του Γιόχαν Ελμάντερ, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη σεζόν.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει παραδεχτεί πως θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδα, αναζητώντας έναν μεγαλύτερο σύλλογο και η Λάτσιο έχει προσφέρει την τιμή που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη.

Η Μπόλτον όμως έκανε κίνηση την τελευταία στιγμή και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη στους Έλληνες. Ο 30χρονος μένει μόνο να συμφωνήσει τις λεπτομέρειες με τη Λάτσιο και θα πάει σύντομα στη Ρώμη για αυτό. Η Μπόλτον όμως μπορεί να κάνει μία κίνηση της τελευταίας στιγμής για να πάρει τον Γάλλο».

πηγη sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου