ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Θα παραδοθεί ο Ψωμιάδης

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα παραδοθεί με όρους αξιοπρέπειας στις δικαστικές αρχές σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, Χρήστου Μυλωνάκη, σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ραδιοφωνική αντιπαράθεση μεταξύ Άγγελου Τραυλού και Αλέξη Κούγια.....


«O κ. Μάκης Ψωμιάδης θα παραδοθεί με όρους αξιοπρέπειας. Άλλωστε, συνεργάστηκε με τις αρχές την προηγούμενη της σύλληψης του υιού του και είναι ήσυχος ότι δεν έκανε κάποια αξιόποινη πράξη», ήταν η δήλωση του δικηγόρου του καταζητούμενου Μάκη Ψωμιάδη, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 και ουσιαστικά προανήγγειλε την παράδοση του ισχυρού άνδρα της Καβάλας στις Αρχές.

Στον ίδιο σταθμό μίλησαν και οι Άγγελος Τραυλός και Αλέξης Κούγιας. «Παρέδωσα στο ΣΔΟΕ τα διπλά συμβόλαια του Κούγια, ενός μαϊντανού της τηλεόρασης που δεν τόλμησε να μου κάνει μήνυση» υποστήριξε ο γνωστός μάνατζερ. «O Tραυλός με παίρνει από απόκρυψη, με απειλεί και με βρίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Ο Άγγελος Τραυλός απάντησε, «συγχαίρω τον κ. Κούγια. Είναι τεράστιος ηθοποιός. Αυτοαπειλείται, αυτοεκβιάζεται και αυτοτραυματίζεται».

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου