ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μόνος του και όλοι τους!

Όπως εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης του επιθετικού στην ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος φαντάζει ως τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης των «κιτρινόμαυρων»....
Το sday.gr σας παρουσιάζει τη φαρέτρα του Μανόλο Χιμένεθ και πως μέσα από αυτή ξεχωρίζει ο «Λύμπε»!....


Οι πιθανότητες του Ναμπίλ Μπαχά να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι πολλές. Στην περίπτωση που ο Μαροκινός συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» κίνηση για άλλο επιθετικό δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του για τη «γραμμή κρούσης» τους Λυμπερόπουλο, Μπέλεκ, Σιαλμά και τον Μπαχά.

Από τους τέσσερις επιθετικούς ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα να «βρίσκει» τα αντίπαλα δίχτυα. Έτσι όλα δείχνουν πως ο 35χρονος φορ θα είναι και αυτός που θα κληθεί να βγάλει σε αρκετές περιπτώσεις τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Στιβ Μπέλεκ είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στον Πανθρακικό. Ωστόσο δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το «πρώτο βιολί» στη γραμμή κρούσης. Στην Ουντινέζε, από την οποία αποκτήθηκε ως δανεικός, δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και πλέον ο 19χρονος επιθετικός καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Το όπλο του θα είναι η ουσία – το γκολ -.



Ο Δημήτρης Σιαλμάς αποκτήθηκε ως τελευταία επιλογή για την επίθεση. Ο 25χρονος βάσει των προηγούμενων του σεζόν στις ομάδες που αγωνίστηκε είχε επαφή με τα δίχτυα. Όμως τα δεδομένα στην ΑΕΚ θα είναι διαφορετικά και θα χρειαστεί πολλή σκληρή δουλειά να ανταποκριθεί στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.



Ο Ναμπίλ Μπαχά ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην «Ένωση» έπειτα από εισήγηση του Ανδαλουσιανού τεχνικού. Ο 30χρονος φορ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί άμεσα, ωστόσο, ο Χιμένεθ τον προτιμούσε αρκετές φορές σε σχέση με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Οι 15 συμμετοχές του σε αγώνες πρωταθλήματος και οι 3 στο Κύπελλο με μόλις ένα γκολ δεν δείχνουν ένα παίκτη που μπορεί να αποτελέσει «φόβητρο» για τις αντίπαλες άμυνες.



Από τη μεριά του ο «Λύμπε», παρά το πέρασμα των χρόνων είναι «λίρα εκατό». Μπορεί να μην είναι ο κλασικός φορ περιοχής που αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» μια ομάδας αλλά η απλότητά του είναι αυτή που θα του δώσει φανέλα βασικού και βάσει αριθμών πιθανότατα θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα «ξελασπώσει» αρκετές φορές  την ΑΕΚ
και τον Χιμένεθ.


πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου