ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Βαλβέρδε: "Με τον κόσμο πάντα δίπλα μας"

Την υποστήριξη του κόσμου ζήτησε και τη νέα χρονιά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έθεσε και τους στόχους για τη νέα απαιτητική χρονιά που έρχεται. Δείτε videos με τις δηλώσεις του και την προπόνηση του Ολυμπιακού!...
 

Ο Ισπανός τεχνικός, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης των Πρωταθλητών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, υπογράμμισε πως έρχεται μια δύσκολη χρονιά, που χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Όσο για τους στόχους, υπογράμμισε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κατακτήσει το νταμπλ και φυσικά να τα πάει καλά στο Champions League.

"Πρέπει να ξεκινήσουμε με δυνατή δουλειά γιατί έρχεται μεγάλη και δύσκολη χρονιά και είχαμε πολλές διακοπές, θα είναι μία δύσκολη χρονιά και για αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε καλά τη δουλειά μας.


Valderde Olympiakos Fc 2011-2012 by Zamponakos

Ο στόχος μας όπως πάντα είναι το πρωτάθλημα και μετά το κύπελλο και φυσικά έχουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League. Εύχομαι ο κόσμος να έχει πάντα την ίδια χαρά και υποστήριξη που είχε ως τώρα και να είναι πάντα δίπλα μας", δήλωσε ο προπονητής της Πειραϊκής ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία επί ελληνικού εδάφους ενόψει της επόμενης σεζόν, θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν για το Ζέεφελντ.


proponisi tou Olympiacou by bouklesto18

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου