ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Δ' Εθνική: Επίσημα στις 16 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος!!!

Σε τρεις δόσεις η κλήρωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Στην Βέροια πάλι η κλήρωση των ομίλων του Βορρά!
Ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, οι ημερομηνίες των κληρώσεων στους δέκα ομίλους, που τελικά θα γίνουν σε τρεις διαφορετικές δόσεις, όπως συνέβη και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Η αρχή θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, όπου θα λάβει χώρα η κλήρωση του 10ου ομίλου.
Την επομένη (3 Οκτωβρίου) η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ και στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες των ομίλων 5, 6, 7, 8 και 9. Το φινάλε στις κληρώσεις θα δοθεί στις 4 Οκτωβρίου στην Ημαθία, όπου θα γίνει η κλήρωση για τους πρώτους τέσσερις ομίλους.
Όλες οι κληρώσεις θα ξεκινήσουν στις 12.00 υπό την παρουσία, βέβαια, μελών της τριμελούς Επιτροπής, με τους οικοδεσπότες, Ρέθυμνο και Βέροια, να αναλαμβάνουν την μετακίνηση και διαμονή των μελών της επιτροπής. Πολύ πιθανόν η κλήρωση των ομίλων του Βορρά να διεξαχθεί και πάλι στο ξενοδοχείο «Αιγές» της Βέροιας, όπου αναμένεται να παραβρεθούν πολλοί παράγοντες ομάδων όπου και θα εκφράσουν τα αιτήματά τους, για τα βαριά πρόστιμα, τα εξοδολόγια διαιτητών και παρατηρητών και βέβαια για την μη καταβολή επιχορηγήσεων τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την Πολιτεία.
Επίσημα στις 16/10 η σέντρα του νέου πρωταθλήματος
Με επίσημη ανακοίνωση η επιτροπή της Δ’ Εθνικής έκανε γνωστό ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16/10 αντί για τις 25/9 που προβλεπόταν από την προκήρυξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2011-2012 αναβάλλεται για την Κυριακή 16.10.2011 (αντί 25.09.2011), λόγω εκκρεμοδικιών ομάδων της Ένωσης Β΄ - Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και εκκρεμότητας που υπάρχει ως προς την διαδικασία αδειοδότησης των γηπέδων από τις Περιφέρειες».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου