ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Aνεπισήμως πολλά,επισήμως...στο σκοτάδι.

Αυτό φαίνεται να είναι το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Α.Ε.Κ, εν αναμονή βέβαια και της Γ.Σ η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά στο ομιχλώδες διοικητικό τοπίο της Ένωσης...
Την τελευταία εβδομάδα τα σενάρια περί πιθανών αγοραστών της Α.Ε.Κ από το εξωτερικό ήταν πάμπολα.Ακούστηκαν Άραβες,Κινέζοι,Άγγλοι,Τούρκοι με τους τελευταίους να παραμένουν στο προσκήνιο για το περισσότερο διάστημα.
Όλα αυτά τα ονόματα έχουν έρθει στην δημοσιότητα ανεπισήμως, ωστόσο καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.Οι φήμες αυτές έχουν μια προέλευση και βεβαίως δεν αποτελούν επινοήματα φαντασίας.Για ποιό λόγο άλλωστε να αποτελούν;Τα στοιχεία αυτά λοιπόν, τα οποία διαθέτουν εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες, δεν θα μπορούσαν να διαδοθούν, παραμόνο από άτομο που ανήκει στην διοίκηση της Α.Ε.Κ και ο μοναδικός που ασχολείται με τις διαπραγματεύσεις είναι ο Σταύρος Αδαμίδης.
Μπορεί οι όμιλοι που έδειξαν ενδιαφέρον για την Ένωση να έχουν την οικονομική δυνατότητα να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα, ωστόσο ο κόσμος της Α.Ε.Κ δεν φαίνεται να πείθεται.Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ότι το ενδιαφέρον που έδειξε η Γκιουλέρ Σαμπανσί, η πιο επιτυχημένη επιχειρηματίας, δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους Ενωσίτες.
Όλο αυτό όμως, το γα'ι'τανάκι φημών μονό καλό δεν κάνει στην Α.Ε.Κ, καθώς οι φίλαθλοί βλέπουν για ακόμα μια φορά την διοίκηση να μην μιλάει ανοιχτά, ειδικά λίγες μέρες πριν την σημαντική Γ.Σ της 2ας Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα η εμπιστοσύνη ολοένα και να μειώνεται.
Αναμένουμε όμως και τον κ.Νοτιά, ο οποίος υποστηρίζει ότι έρχεται από την Αμερική με γερό χαρτί.
Λαμβάνοντας επομένως όλα τα παραπάνω υπόψιν, καταλαβαίνουμε πως η Γ.Σ μόνο αδιάφορη δεν θα είναι, καθώς αν το χαρτί του κ.Νοτιά είναι τόσο βαρύ μπορεί να έχουμε και παραίτηση της διοίκησης.Κάτι το οποίο οι νυν διοικούντες δεν επιθυμούν, ακόμα κι αν έχουν ήδη παραιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου