ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δύο για τον χειμώνα!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει τον επιθετικό (Ούγκο Βιέιρα) και παλεύει για έναν μέσο. Στο περιβάλλον του στην Πορτογαλία έλεγε πως δεν θέλει περισσότερους για να μην χαλάσουν την  εξαιρετική χημεία...
Απομένει ένας μήνας ακριβώς (άντε και μία ημέρα ακόμα). Προφανώς αναφερόμαστε στην Πρωτοχρονιά. Οχι ως προς το εορταστικό του θέματος αν και μία μεταγραφή πάντοτε ευκαιρία για γιορτή καθίσταται για τους οπαδούς. Στην προκειμένη περίπτωση, απλά τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει τυπικά, επίσημα και με το νόμο να κλείσει τον Ούγκο Βιέιρα.

Στο δικό μας ρεπορτάζ βέβαια έχει γραφτεί πολλάκις πως αυτό έχει ήδη συμβεί από το καλοκαίρι, όταν η Ζιλ Βισέντε ζητούσε ένα εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και οι Πράσινοι έκαναν πίσω... περιμένοντας. Από τότε λοιπόν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε ανοικτή επικοινωνία με τον μάνατζερ Κάρλος Γκονσάλβες, τον ίδιο δηλαδή που του έφερε και τον Ζέκα.

Επομένως έχουν διασφαλιστεί δύο βασικοί παράγοντες. Ο σίγουρος και εμπιστευτικός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της πλευράς του παίκτη και του Τριφυλλιού, αλλά και η επιθυμία του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος πλειστάκις (πρώτα και επαναλαμβανόμενα στη δική μας ιστοσελίδα) έχει εκφραστεί ανοικτά για το ότι θέλει σαν τρελός να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να βάλει την υπογραφή του.

Ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια στις ικανότητες του παίκτη, ενώ έχει αφήσει να εννοηθεί (δεν διέψευσε) στον δικό του κύκλο στην Πορτογαλία, πως ο Ούγκο Βιέιρα θα είναι κατά πάσα βεβαιότητα σύντομα νέος παίκτης του Παναθηναϊκού. Εκείνο που δεν ήξερε (ή δεν ήθελε) να πει με σιγουριά, ήταν εάν αυτό θα συμβεί τώρα με ένα μικρό αντάλλαγμα στην ομάδα του (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Ζιλ Βισέντε θα προτιμήσει να εισπράξει έστω και πολύ λιγότερα απ' όσα θα ήθελε).

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Ζεσουάλδο ποντάρει στον νεαρό περιφερειακό φορ, καθώς θεωρεί πως ταιριάζει γάντι σε αυτό που έχει δημιουργήσει φέτος, μιας και μπορεί να κινηθεί εκτός περιοχής και στα πλάγια, χωρίς να περιορίζεται στο... κουτί. Ο 65χρονος κόουτς, άφησε επίσης να εννοηθεί πως δεν θα είναι αυτή η μόνη ενίσχυση της ομάδας για τον χειμώνα. Το παλεύει για ακόμα έναν. Χρειάζεται έναν πολυσύνθετο μέσο που να μπορεί να παίξει και στα δεξιά, όπως ο Ζέκα (θα μπορούσε αντίστοιχα να μεταφερθεί και στα αριστερά) και όπως ο Κατσουράνης μπροστά από τον αμυντικό μέσο (περίπτωση Ρούμπεν Αμορίμ της Μπενφίκα).

Τέλος, ο Φερέιρα έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν θα ήθελε περισσότερους από δύο παίκτες, διότι θα μπορούσε μία μαζική έλευση να χαλάσει την χημεία της ομάδας. Προτιμάει να είναι δύο ή έστω ένας και καλός, από ένα τσούρμο της σειράς. Και όταν λέμε καλός, δεν εννοούμε κάποιο τρανταχτό όνομα. Δεν θέλει να αποκτηθούν πολλοί παίκτες και αλλάξει η ψυχοσύνθεση αυτών με τους οποίους έχει ξεκινήσει όλη αυτή την περιπέτεια, καθότι θα είναι σα να μην τους επιβραβεύει, μα το αντίθετο.

πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου