ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μιραλάς: «Ο Μαρινάκης είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος»

Για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα μίλησε ο Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν επηρεαστεί καθόλου, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης «...είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος»....
 

Με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα του Βελγίου «Van Antwerpen», ο Κέβιν Μιραλάς αναφέρθηκε αρχικά στην οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα: «Η ζωή έχει γίνει πολύ ακριβή. Ως ποδοσφαιριστής μένω μακριά από τη μιζέρια, αλλά στους δρόμους βλέπω τη ζωή των Ελλήνων να αλλάζει συνεχώς. Οι Ελληνες είναι έξαλλοι. Ειδικά οι εργάτες και οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πληγεί πολύ. Οι τιμές βασικών προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο και η φέτα, είναι τέτοιες που δεν τις αντέχουν οι περισσότεροι. Ειδικά μετά την αύξηση των φόρων πολλοί χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους».

Ενώ για το κατά πόσο επηρεάζει η κρίση το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Η μείωση σε πολλούς έχει φτάσει μέχρι και το 40%. Και δεν υπάρχει εξαίρεση. Ούτε καν στο ποδόσφαιρο. Ειδικά σε μικρότερους συλλόγους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν νιώθουν την κρίση. Ακόμα πληρώνομαι καλά και δεν χρειάστηκε να επιστρέψω ούτε ευρώ από τους μισθούς μου. Ο πρόεδρός μας είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος. Κανένας βελγικός σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό μου. Ούτε καν η Άντερλεχτ».

Τέλος, μιλώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Στην αρχή της σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν στην ίδια μοίρα με το τουρκικό. Και το πρωτάθλημα άρχισε με πολλές μετατροπές. Παρά το γεγονός, όμως, ότι υπήρχαν τόσα προβλήματα, οι ελληνικές ομάδες το παλεύουν. Δεν χάνουν, όπως οι πρωταθλητές Βελγίου με 7-0 από τη Βαλένθια. Αντιθέτως, εγώ μόλις επέστρεψα από μία μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ και είμαστε ακόμη μέσα στο κόλπο για την πρόκριση στους «16» του Champions League. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και υποφερτά».

πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου