ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τους έκλεισε το σπίτι!

Μάγκικη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Τότεναμ, νικώντας με 1-2, ενώ βρέθηκε με 10 παίχτες από το '38, μετά το τραγικό λάθος του Ολλανδού διαιτητή...
Τι να αναλύσουμε από την σημερινή βραδιά.Είναι από αυτά τα λίγα ματς που δεν επιδέχονται κριτικής για το πως έπαιξαν οι ομάδες.Γιατί απλά ο σημερινός ΠΑΟΚ έπαιξε τόσο δυναμικά και παθιασμένα που είναι φυσικό συστήματα και τακτικές να παραμερίζονται.
Ήταν ένας ΠΑΟΚ γενναίος, ένας ΠΑΟΚ που κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ η οποία κατέβηκε πλήρης, ήταν ένας ΠΑΟΚ θρασής που με 2 γκολ, εύκολα και ωραία καθάρισε την πρόκριση και άφησε την Τότεναμ να εξαρτιέται από αυτόν!
Όοσι έπαιξαν σήμερα είχαν ένα και μόνο σκοπό: την νίκη.Για αυτήν μπήκαν και τελικά την κατέκτησαν.
Από τον Κλάους Αθανασιάδη, που έστειλε από τώρα τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως και τον Σταφυλίδη, ο οποίος πήρε κόκκινη επειδή δεν άρεσε στον διαίτητη που έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή 2 φορές.
Βέβαια, εκείνος που για ακόμη μία φορά έδωσε και την ψυχή του, ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.Τι να πει κανείς για αυτόν τον παίχτη.Μόνο συγχαρητήρια και πολλά, πολλά μπράβο.Έκοβε,κρατούσε μπάλα,εβγάζε μπροστά και φυσικά...σκόραρε.Απίθανη εμφάνιση από τον Σάλπι, ο οποίος ακόμα και σήμερα που είναι δύσκολο να βρούμε διακριθέντες ξεχώρισε!
Καθάρισε λοιπόν την υπόθεση πρόκριση ο ΠΑΟΚ μία αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων και τώρα πάει στην Τούμπα για την φιέστα της πρόκρισης, απέναντι στην Ρούμπιν, χωρίς άγχος.Διοργανώνει ένα πάρτυ, από το οποίο όμως εξαρτάται η Τότεναμ, το μεγάλο όνομα του ομίλου.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους αξίζουν και τους ευχαριστούμε που ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες κρατούν το ελληνικό ποδόσφαιρο αξιοπρεπές.

Ψαργός

1 σχόλιο:

  1. Αξιοπρεπης ηταν και οι φηλαθλοι μεσα αλλα και εχω απο το γηπεδο πρεπει να τους το αναγνωρησουμε!!! Μπαβο ΠΑΟΚια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή