ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Τούρμπο» στην κορυφή!

Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ασταμάτητος και οδήγησε τους Πειραιώτες σε άνετη νίκη στην έδρα των «πρασίνων»! Το σκορ είχε ανοίξει ο Πάντελιτς στο 9’, ο οποίος είδε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για τέταρτο σερί ματς της Σούπερ Λίγκας!
Στη συνέχεια, ο Μιραλάς χτύπησε τρεις φορές (16’, 39’, 59’) και έριξε πρόωρα τίτλους τέλους στην αναμέτρηση!

Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε (στο 100ο του παιχνίδι στον πάγκο) έφτασε τους 30 πόντους σε 13 παιχνίδια και ανέβηκε στην πρώτη θέση. Ακολουθεί η ΑΕΚ με δύο βαθμούς λιγότερους (ίδια ματς), ενώ τρίτος παρέμεινε ο Παναθηναϊκός με 26 και δύο παιχνίδια λιγότερα.

To ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφή διάθεση να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι και να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Το δέλεαρ της πρώτης θέσης σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση έκανε τους «ερυθρόλευκους» να βγουν στο γήπεδο για να… τελειώνουν.

Αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές, όταν ο Πάντελιτς, μόλις στο 9’, άνοιξε το σκορ μετά από όμορφη πάσα του Μοντέστο. Στην δεύτερη ουσιαστική του επίσκεψη στα καρέ του Λεβαδειακού ο Μιραλάς, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μόνχε, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Πειραιά. Ο Βέλγος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στα πρώτα 45’, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τριπλασίασε αυτά του Ολυμπιακού.

Το πρώτο μέρος δεν προσέφερε άλλες συγκινήσεις, εκτός από δύο πολύ όμορφες κινήσεις και σουτ του Φετφατζίδη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε από τους παίκτες του όρεξη και διάθεση να τελειώσουν την… αγγαρεία από νωρίς.

Στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει με τον καλύτερο τρόπο τον ρυθμό του παιχνιδιού και τους Μιραλάς και Μόνχε να κάνουν συνεχώς, άνω κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση της μίας ώρας ο Μιραλάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της προσωπικής του εμφάνισης με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Φετφατζίδης, σε μια από τις λιγοστές φορές που απείλησε τον Κυριακίδη, σούταρε, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έδιωξε, όχι και τόσο καλά, και ο Βέλγος με ένα πολύ όμορφο γυριστό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, σημειώνοντας το ένατο συνολικό και το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

Από εκεί και πέρα και με τις αλλαγές που έκανε ο Βαλβέρδε, το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του και οι «ερυθρόλευκοι» περιορίστηκαν στο να διαχειριστούν την όποια κούραση και φυσικά το σκορ. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, με δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. 

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): 
Κυριακίδης, Αλεξίου (65’ Κόρμπος), Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Βιάνα, Μαχαίρας, Σάντσεθ, Μπεγκόνια (60’ Νικολακάκης), Ζουρούδης (63’ Ναπολεόνι), Γκρμπιτς.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Κοιλιάρας, Φαβάλι, Βασιλείου.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος (65’ Ποτουρίδης), Μαρκάνο, Μοντέστο, Μανιάτης, Μιραλάς (71’ Φουστέρ), Φετφατζίδης, Μόνχε, Πάντελιτς

Στον πάγκο: Κοστάνσο, Χαβίτο, Τζεμπούρ, Ορμπάιθ, Αμπντούν. 


Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου