ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αποχή με… νόημα από την γιορτή της ΑΕΚ!

Η αγωνιστική υπέρβαση των παικτών της ΑΕΚ για το καλό της ομάδας έχει πιάσει… ταβάνι. Τα προβλήματα πολλά, που δεν επιλύνονται, και οι ποδοσφαιριστές έχουν αποφασίσει ότι πλέον θα αντιδρούν και δεν θα κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένουν την υλοποίηση των υποσχέσεων της ιδιοκτησίας της ΑΕΚ...
Οι πληροφορίες έφερναν τους παίκτες έτοιμους να αντιδράσουν μετά το ματς της Πέμπτης με την Καλαμάτα για το Κύπελλο, αλλά σήμερα έστειλαν το «μήνυμα» τους. Και ήταν ιδιαίτερα σκληρό!
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποφάσισαν να μην πάνε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ σε μαγαζί στο Κεφαλάρι σήμερα το απόγευμα, ως αντίδραση για τις υποσχέσεις της ιδιοκτησίας και της εγκατάλειψης που νιώθουν από τους μετόχους της ΠΑΕ. Το πιθανότερο είναι ότι κανείς παίκτης της ΑΕΚ δεν θα δώσει το παρών και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις από εδώ και πέρα αναμένονται ραγδαίες με τα πάντα να είναι... ανοιχτά.

Βλέπετε, τα 200.000 ευρώ που έστειλε ο Νίκος Νοτιάς δεν φτάνουν για να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο χρέη 3 εκατ.ευρώ προς παίκτες και υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ που περιμένουν μήνες να πληρωθούν και κάνουν υπομονή για το καλό της Ενωσης, το οποίο βάζουν πάνω από όλα μέχρι και σήμερα. Έτσι φτάσαμε στο σημερινό «μήνυμα» που αποτελεί απλά την… αρχή των αντιδράσεων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για όσα βιώνουν.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου