ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Και η κατηφόρα της ΑΕΚ συνεχίζεται

Μηδέν βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές στους ομίλους του Europa League για την Ενωση, πράγμα που έχει μόνο η Σάμροκ Ρόβερς και η 2η χειρότερη άμυνα του τουρνουά πίσω από τους Ιρλανδούς και μαζί με τους Σλοβένους της Μάριμπορ με 14 γκολ παθητικό είναι γεγονός για τους «κιτρινόμαυρους».
Θέλετε και άλλα για την Ενωση; Ναι, ε…
Κάτι πλέον που έχει καταντήσει συνήθεια, η ΑΕΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 2-1 και από την Αντερλεχτ που έπαιξε όσο χρειάστηκε και στη χειρότερη περίπτωση θα έφευγε από την Αθήνα με το βαθμό της ισοπαλίας με βάση τις ευκαιρίες της Ενωσης στο δεύτερο 45λεπτο! 
Αδυναμίες για ΑΕΚ, γκολ ο Σιαλμάς
Στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕΚ πλήρωσε τις αμυντικές της αδυναμίες ειδικά στο δεύτερο δοκάρι με αποτέλεσμα στην ανάπαυλα να βρεθεί με 2-1 πίσω στο σκορ, αν και βάσει της εξέλιξης του ματς θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Τόσο στο 3' όσο και στο 36' η Ενωση δέχθηκε ισάριθμα γκολ στο δεύτερο δοκάρι από τον Ζιλέ με τον Κάλα και τον νεαρό Εγγλέζου να φέρουν ευθύνη με τον πρώτο, ενδεχομένως, μεγαλύτερη, μιας και μετά το πρώτο γκολ ο Κωστένογλου φώναζε συνεχώς τον Ισπανό να προσέχει, πράγμα που δεν έκανε.
Οσο για το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων», ήταν αρκετά καλή με τον Σιαλμά να εκμεταλλεύεται στο 19' την ασίστ του Μπερνς και να ισοφαρίζει, ενώ νωρίτερα και δη στο 10' ο Γκερέιρο είχε χάσει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει.

Ευκαιρίες η ΑΕΚ, τραυματίστηκε ο Βάργκας
Στην επανάληψη μέχρι το 60' το θέαμα στο ΟΑΚΑ ήταν κάκιστο με την ατμόσφαιρα και τη ψυχολογία της ΑΕΚ να επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο με την αποχώρηση του Βάργκας. Ο Κολομβιανός άσος είχε μπει μόλις στο 46' αντί του Χέλγκασον και στο 63' αποχώρησε με τράβηγμα στη γάμπα, όμως αυτό εν τέλει αποδείχθηκε καθοριστικό για την αλλαγή σκηνικού στο ματς.
Στο 63' μπήκε ο Λεονάρντο και λες και είσοδος του έδωσε φτερά στην ΑΕΚ, η οποία στο 66'έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Σιαλμά με τον Βραζιλιάνο άσο στο αμέσως επόμενο λεπτό να σουτάρει με τον Προτό να διατηρεί και με τη συμβολή του δοκαριού το 2-1.
Στο 79' ο Λεονάρντο έχασε ακόμα μία τεράστια ευκαιρία για το 2-2 με την ΑΕΚ να γλιτώνει στο 87' την τιμωρία για τις τρεις χαμένες ευκαιρίες με τον Ντε Σούτερ να κάνει ωραίο τακουνάκι με την μπάλα, όμως, να βρίσκει το δοκάρι! Το 2-1 έμελλε να μην αλλάξει με την Ενωση, αναμφισβήτητα, να δικαιούται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρόμπερτ Μάλεκ (Πολωνία)
ΣΚΟΡΕΡ: 19' Σιαλμάς – 3', 36' Ζιλέ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Κοντοές, Λεονάρντο
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 67' Λεονάρντο – 87' Ντε Σούτερ
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Χέλγκασον (46' Βάργκας, 63' λ.τρ. Λεονάρντο), Μανωλάς, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Μάκος, Μπερνς (46' Μπέλεκ), Κλωναρίδης, Σιαλμάς.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Σαφαρί (54' Οντόι), Γιουχάζ, Βασιλέφσκι, Ζιλέ, Κουγιάτε, Μάρετσεκ (70' Μάτος), Κλεστάν, Σουάρες (83' Ντε Σούτερ), Κανού, Γιοβάνοβιτς.

πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου