ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Υπ' ατμόν ο Βασάρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ είναι με το μέρος του Σαρρή και σε περίπτωση που ο Βασάρας δεν κάνει πίσω τότε η επόμενη κίνηση θα είναι η αντικατάστασή του παλαίμαχου διαιτητή...
Υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη έγινε η συνεδρίαση της ΚΕΔ μεταξύ του πρόεδρου της, Γ. Σαρρή, και του υπεύθυνου ορισμού διαιτητών Σούπερ Λίγκας, Κύρο Βασάρα, είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Την Τετάρτη έγινε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας με τον Σαρρή να φωτογραφίζει τον Βασάρα για την δυσλειτουργία της ΚΕΔ. Μάλιστα, οι Βασάρας, Δούρος και Μπριάκος χαρακτηρίστηκαν από τον Πιλάβιο ως... υπάλληλοι! Η συμφωνία ήταν να δοθεί ακόμα μια ευκαιρί, αλλά με μελλοντικές αλλαγές αν τα προβλήματα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Οπως όλα δείχνουν, το Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι με το μέρος του Σαρρή και σε περίπτωση που ο Βασάρας δεν κάνει πίσω τότε η επόμενη κίνηση θα είναι η αντικατάστασή του. Φήμες, που δεν έχουν διαψευστεί, αναφέρουν πως ο Βασάρας μιλάει με παρατηρητές μετά τους αγώνες!
Ο παλαίμαχος ρέφερι έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών αφού δεν δέχεται εντολές και δεν κάνει χάρες για τους διαιτητές που θα ορίσει στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου