ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Προτάθηκε στην Παρτιζάν ο Ριβάλντο!

Τι κι αν κοντεύει τα 40; Ο Ριβάλντο δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και αναζητάει ήδη τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, αφού αυτοπροτάθηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου!
Ο πρώην παίκτης Ολυμπιακού και ΑΕΚ «ψάχνεται» να επιστρέψει στην Ευρώπη και πιστεύει ότι μια μεταγραφή στην γειτονική χώρα θα ήταν ότι πρέπει για εκείνον.

Έτσι, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ απέστειλε φαξ στην σερβική ομάδα, τονίζοντας πως ο «Ρίμπο» ενδιαφέρεται να φορέσει τη φανέλα της, με τους «ασπρόμαυρους» να το σκέφτονται πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μλάντεν Κρστάιτς, επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα κινηθούν για εκείνον. 

«Είναι αλήθεια ότι δεχθήκαμε μια πρόταση από τον ατζέντη του Ριβάλντο για να έρθει στην Παρτιζάν. Είναι ενδιαφέρον πόσο γρήγορα ταξιδεύουν τέτοιες πληροφορίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ένας τέτοιος θρύλος του ποδοσφαίρου θέλει να παίξει στην Παρτιζάν. Πάντως, δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η πρόταση δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η φήμη της. Ωστόσο, πρέπει να υπολογίσουμε ότι είναι 39 ετών και ότι κοντεύει την Πέμπτη δεκαετία της ηλικίας του», ήταν τα λόγια του.


Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου