ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Δεν παίζει με ΠΑΟ ο Κιριλένκο!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μη αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αντρέι Κιριλένκο...
Αν ισχύον όσα φέρεται να είπε ο ίδιος ο Ρώσος σούπερ σταρ στη ρωσική «Sport Express», τότε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει έναν... πονοκέφαλο λιγότερο.
 
Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον ώμο (είχε υποστεί και κάταγμα μύτης) και αποδείχτηκε ότι η επιστροφή του στα παρκέ το Σάββατο απέναντι στη Χίμκι ήταν πρόωρη.
 
Ο «AK-47» εμφανίστηκε μακριά από τον καλό του εαυτό κι έπαιξε μόλις 7 λεπτά έχοντας 0/4 σουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο έτερος πάουερ φόργουορντ της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βορόντσεβιτς, και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. 
 
Σημειώνεται πως αν ο Παναθηναϊκός διατηρεί ακόμη ελπίδες για την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσει την ΤΣΣΚΑ (υπερκαλύπτοντας το -2 στο ΟΑΚΑ) και την Μπάμπεργκ και παράλληλα η ρωσική ομάδα πέρα από το ντέρμπι κορυφής να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική από την Ουνικάχα στη Μάλαγα.

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου