ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

«Απαγορευτικό» και στους οπαδούς της ΑΕΚ!

«Φρένο» στη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ… πάτησε ο Παναγιώτης Μπιτσαξής!
Μετά την απαγόρευση οργανωμένης παρουσίας φίλων του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο -και με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη και στο παιχνίδι της «Ένωσης» με την Καλαμάτα- ο ΓΓΑ ζήτησε απ’ την Αστυνομία να μην επιτραπεί ούτε στους δικούς της φιλάθλους η μετακίνηση για το Λεβαδειακός-ΑΕΚ. 
 
Στην επιστολή που απέστειλε προς την ΕΛ.ΑΣ. και τη ΔΕΑΒ, ο κ. Μπιτσαξής αναφέρεται στις συμπλοκές που σημειώθηκαν στο περιθώριο του Καλαμάτα-ΑΕΚ και επικαλούμενος λόγους δημόσιας τάξης, ζητά να μην επιτραπεί στους οπαδούς της «Ένωσης» να ταξιδέψουν στη Λιβαδειά στις 7/1. 
 
Αναλυτικά η επιστολή του ΓΓΑ 
 
«Στις 22/12/2011 κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Καλαμάτας και ΑΕΚ, οπαδοί της ΑΕΚ ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας. Πολίτες της Καλαμάτας υπέστησαν ζημιές στις περιουσίες τους, σπάσανε αυτοκίνητα, βιτρίνες καταστημάτων, ακόμα και πόρτες σπιτιών. Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο μετακίνησης οπαδών της ΑΕΚ για την παρακολούθηση του ως άνω αγώνα. 
 
Ανεξάρτητα από το γεγονός της εμπλοκής στα επεισόδια οπαδών της Καλαμάτας, εκτιμώ ότι λόγοι δημόσιας τάξης επιβάλλουν την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στην Λειβαδιά στις 7/1/2012 και ώρα 19.30 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 
 
Παρακαλώ, να εκφράσετε τη γνώμη σας για το παραπάνω θέμα, σύμφωνα με το άρθρο 41 Δ παράγραφος 4 του Ν2725/99». 

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου