ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πρώτος στην Ελλάδα, τρίτος στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός κράτησε για πέμπτο σερί ματς το μηδέν στα μετόπισθεν και η επίδοσή του πλησιάζει την κορυφαία της Ευρώπης! Διαβάστε περισσότερα...
Θυμάστε τι είχε… ακούσει ο ΟΣΦΠ τις πρώτες αγωνιστικές; Έπαιρνε μεν στις περισσότερες των περιπτώσεων το θετικό αποτέλεσμα, αλλά σε όλα τα ματς δεχόταν τουλάχιστον ένα γκολ!
 
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν συνέλθει, «καθαρίζουν» σχετικά εύκολα κάθε αντίπαλο και έχουν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν! Είναι γνωστό, ότι η επίδοση των τελευταίων αγώνων έχουν βελτιώσει τα στατιστικά τους και έχουν χαρίσει στους «ερυθρόλευκους» την άτυπη διάκριση της κορυφαίας άμυνας.
 
Τι γίνεται, όμως, στην Ευρώπη; Τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς παθητικό δεν είναι εύκολο πράγμα και αποδεικνύεται και από τα ματς των συλλόγων στο εξωτερικό.
 
Το sday.gr αναζήτησε και σας παρουσιάζει τις ομάδες με τους περισσότερους συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να δεχτούν γκολ!
 
Ο Ολυμπιακός  είναι στην 3η θέση! Ούτε Μπαρτσελόνα υπάρχει, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μίλαν!
Κανένα από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όσο εύκολα και αν παίρνουν τους τρεις βαθμούς, δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το σερί της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η βουλγαρική Τσερνομόρετς με 8 σερί ματς και δεύτερη η Εστορίλ της Β’ Πορτογαλίας με έξι! Αξίζει να σημειώσουμε πως στην 3η θέση, μαζί με τους Πειραιώτες, βρίσκεται ακόμη μία ελληνική ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης (έχει δώσει τρία ματς φέτος, συν τα δύο τελευταία περσινά), αλλά και ο Πανθρακικός. Από το εξωτερικό, το ίδιο σερί έχει επίσης η γαλλική Μετς (β’ κατηγορία), η ουκρανική Σαχτάρ  και η αργεντίνικη, Σαν Μαρτίν!

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου